Φιλοξενεί τη Μαρσέιγ στις 21.00 ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί σήμερα στις 21.00 (COSMOTE Sport 1)  στη Λεωφόρο κάτω από ισχυρά αστυνομικά μέτρα λόγω της δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ, τη γαλλική Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ το 2015, όταν αποκλείστηκαν από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Μπράγκα-Μπάτσκα Τόπολα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ηττημένος θα μπει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μαρσέιγ είναι ένα υψηλό εμπόδιο, όχι όμως ανυπέρβλητο, καθώς η ομάδα του Γιοβάνοβιτς διαθέτει μεγαλύτερη συνοχή, κάτι που αμφισβητείται όσον αφορά τους Γάλλους.

Στα αγωνιστικά επιστρέφει ο Τσέριν, που έχασε τους δύο αγώνες με την Ντνίπρο. Ανέτοιμος είναι ο Σένκεφελντ, που επέστρεψε από τραυματισμό, ενώ εκτός λίστας για την τρέχουσα φάση έμειναν οι Ζέκα και Αϊτόρ.

Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Βέρμπιτς.

Σε ό,τι αφορά τη Μαρσέιγ, δίνει σήμερα το πρώτο της επίσημο παιχνίδι και έχει νέο προπονητή στον πάγκο τον έμπειρο Ισπανό Μαρθελίνιο. Μεταγραφικά επίσης ενισχύθηκε πολύ η ομάδα της Μασσαλίας, που έφερε ως ελεύθερο τον Ομπαμεγιάνγκ μεταξύ άλλων προσθηκών, που φτάνουν τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.