Γ. Διάκος: «Λάθος που οι παίκτες δε με ενημέρωσαν για την ανακοίνωση»

Τους λόγους που παραιτήθηκε από το πόστο του γενικού αρχηγού στη Νίκη εξήγησε, μιλώντας στον Blue Heart ο Γιώργος Διάκος. Ανέφερε ως βασική αιτία την έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές και ότι δεν του επιτρέπεται να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει, με αποτέλεσμα να νιώθει ότι είναι γλάστρα.

Ακόμη, τόνισε ότι έκαναν λάθος οι παίκτες που δεν τον ενημέρωσαν για την ανακοίνωση για τις οικονομικές οφειλές, ενώ πρόσθεσε πως είναι στο χέρι του κ Τζήμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη, γιατί έχει κάνει λάθη.

Άφησε επίσης αιχμές ότι δεν μπορούν να γίνονται οικονομικές συμφωνίες χωρίς να είναι παρούσα η διοίκηση, αναφερόμενος εμμέσως στην αρχή της σεζόν και στους προηγούμενη τεχνική ηγεσία, ενώ δήλωσε αντίθετος με την αποχή από το γήπεδο.

Από τη μεριά της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης τον ευχαρίστησε για την προσφορά του με την εξής ανακοίνωση: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας ευχαριστούν τον κ. Γιώργο Διάκο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας. Του εύχονται Χρόνια Πολλά, υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο στην οικογενειακή του, αλλά και επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.