Γ. Καραμίχαλος: Οι καρδιακοί μου φίλοι έπαιζαν στη Νίκη

Ο ποδοσφαιριστής που οδήγησε τον Ολυμπιακό Βόλου στο τελευταίο διπλό επί της Νίκης είναι ο μεγάλος Γιώργος Καραμίχαλος με τις 166 συμμετοχές και τα 30 γκολ (σύμφωνα με τους στατιστικολόγους) στην Α’ Εθνική σε Μακεδονικό, Πανιώνιο και Ολυμπιακό Βόλου, του οποίου τη φανέλα έχει φορέσει 339 φορές, όντας τρίτος σε συμμετοχές πίσω από τους Μάνδαλο με 458 και Βαϊνά με 442. Βεβαίως έχει αγωνιστεί και στις χαμηλότερες κατηγορίες τόσο με τους ερυθρόλευκους όσο με τη Δόξα Βύρωνα, την Ξάνθη και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το magnesiasports επικοινώνησε με τον μεγάλο άσο του παρελθόντος και στην αρχή, όταν τον ενημερώσαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει να πάρει διπλό με γηπεδούχο τη Νίκη από τις 31/5/ 1981, όταν εκείνος είχε σκοράρει δύο γκολ και είχε οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη με 2-1, εξεπλάγη και σχολίασε ότι είναι πλέον καιρός να σπάσει η παράδοση. Στη συνέχεια τόνισε ότι το κυριακάτικο ντέρμπι στο Π. Μαγουλάς ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό θα κριθεί από τις ατομικές ενέργειες κάποιων παικτών των ερυθρόλευκων, ενώ επισήμανε ότι είναι κρίμα να μιλάμε για ντέρμπι στη Γ’ Εθνική μεταξύ δύο τέτοιων ιστορικών ομάδων.

Ακόμη, θυμάται χαρακτηριστικά πως στο νικητήριο ματς του 1981οι φίλαθλοι των κυανόλευκων είχαν κρεμάσει κάσες από το ένα πέταλο, αλλά τελικά η δική του ομάδα πανηγύρισε, ενώ τόνισε ότι οι καρδιακοί του φίλοι, ο Μανώλης Χανταμπάκης και ο Γιώργος Κιτιλής, αγωνίζονταν στη Νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.