Γαλλικές ιστοσελίδες αναρωτιούνται για το μέλλον του Αλέξανδρου Κατράνη

Δεν ήταν άσχημη η παρουσία του Βολιώτη αμυντικού Αλέξανδρου Κατράνη στην Τουρκία με τη φανέλα της Χατάισπορ, ωστόσο πλέον ο δανεισμός του από τη Σεντ Ετιέν ολοκληρώθηκε και ο παίκτης επιστρέφει στη Γαλλία. Ωστόσο παραμένει ερωτηματικό αν θα έχει τη δυνατότητα να πάρει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής με τους Γάλλους, ή αν θα δοθεί και πάλι δανεικός, όπως αναφέρεται σε γαλλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο Κατράνης έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι και τον Ιούνιο του 2022, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε επίσημο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν. Ωστόσο στην Τουρκία πήρε χρόνος συμμετοχής σε 22 παιχνίδια, όντας βασικός σε 17 από αυτά, μετρώντας μάλιστα ένα τέρμα και τρεις ασίστ.

Αναρωτιούνται λοιπόν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι, σημειώνοντας ότι στην Σεντ Ετιέν αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Κατράνη (Y. Macon, G. Silva, M. Trauco και A.Sissoko), αν ο Κατράνης θα έχει την ευκαιρία… «Με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι, η χρονιά αυτή είναι τώρα ή ποτέ για τον Έλληνα αμυντικό» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.