Για την τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός στην Πόλη

Την τρίτη του σερί νίκη στην Euroleague θα επιδιώξει να πάρει απόψε στην Πόλη ο Παναθηναϊκός (19:30) με αντίπαλο την Αναντολού Εφές, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά τις επιτυχίες επί των Μπούντουτσνοστ και Ολυμπιακού οι «πράσινοι» θέλουν να «τριτώσει το καλό» απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, που εφέτος παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνα των τελευταίων ετών και αυτό αποδεικνύεται από την έως τώρα πορεία της στη διοργάνωση (4 νίκες και 2 ήττες).

Για τον Παναθηναϊκό το σημερινό (16/11) ματς είναι η αρχή ενός αγωνιστικού «Γολγοθά», που θα συνεχιστεί με το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (18/11) και μετά θα ακολουθήσει η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με Μπαρτσελόνα εντός και Μπασκόνια εκτός.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τον Τζέιμς Γκιστ, που ακολούθησε μεν την αποστολή αλλά ταλαιπωρείται από μια κάκωση στη δεξιά φτέρνα και είναι αμφίβολος. Ο Αμερικανός φόργουορντ έβγαλε μέρος της χθεσινής (15/11) προπόνησης, ωστόσο, η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταίο στιγμή.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ (που πέρσι είχε εξοργίσει τον Παναθηναϊκό με τις αποφάσεις του στο ματς με την Μπασκόνια στη Βιτόρια), ο Κροάτης Τόμισλαβ Χορντόφ και ο Λιθουανός Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.