Για την τρίτη σερί πρόκριση σε φάιναλ 4 ο Ολυμπιακός

O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη σήμερα (8/5) στις 22:00 (Novasports Prime) και ψάχνει νέο break, για να προκριθεί για τρίτη σερί φορά στο Final 4 της Euroleague.

Οι Πειραιώτες που την περασμένη σεζόν έφτασαν μέχρι τον τελικό παίζουν το ματς της χρονιάς στη Βαρκελώνη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Παλάου Μπλαουγκράνα απέναντι το σύνολο του Ρότζερ Γκριμάου θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση με τους φιλοξενούμενους σε Game 5. Καμία ομάδα μέχρι τώρα δεν έχει κατορθώσει να σπάσει έδρα στο πέμπτο παιχνίδι!

Ο Ολυμπιακός έκανε το break στο Game 1, οπότε επικράτησε 77-75 στη Βαρκελώνη, ενώ προέρχεται από την επιβλητική νίκη 92-58 επί της ισπανικής ομάδας στο Game 4 στο ΣΕΦ, αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογική «ώθηση» στους ερυθρολεύκους.

Στα αγωνιστικά πάντως αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ έχει ακολουθήσει την αποστολή των ερυθρολεύκων στην Ισπανία και η παρουσία του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Ρότζερ Γκριμάου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Τον νικητή του ζευγαριού περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό. Στο άλλο Game 5 της ημέρας η Μονακό φιλοξενεί (20:00) τη Φενέρμπαχτσε με τη σειρά να είναι στο 2-2. Ο νικητής απ’ αυτό το ζευγάρι θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final 4.

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague

20.00 Mονακό-Φενερμπαχτσέ / Novasports 4

22.00 Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός / Novasports Prime

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.