Για το 2-0 στη Βέροια ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ψάχνει το 2-0 στις νίκες στη β’ φάση των πλέι οφ ο Γ.Σ. Αλμυρού σήμερα στις 19.30 στο εκτός έδρας ματς με τους Αετούς Βέροιας, ώστε να περάσει, χωρίς να χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, στη γ’ φάση, όπου μπαίνουν και οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης του 4ου ομίλου της National League 2. Διαιτητές του αγώνα είναι οι κ.κ. Σελεβός, Τσαρδούλιας και Καντερές.

Σ’ αυτή τη φάση θυμίζουμε ότι διασταυρώνονται ο 3ος με τον 5ο και 4ος (Γ.Σ. Αλμυρού) με τον 6ο της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο.

Οι γηπεδούχοι Αετοί Βέροιας σημειώνουν στη σελίδα τους: “Το δεύτερο και ελπίζουμε όχι το τελευταίο παιχνίδι στη Β’ Φάση των play off ανόδου δίνει την Τετάρτη (10/4) η ομάδα μας.

Μετά την ήττα στον Αλμυρό και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο κόουτς Αλμπάνης και οι παίκτες καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να επαναλάβουν την εμφάνιση του δευτέρου γύρου της regular season κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως δίκαια έφτασαν ως εδώ.

Άπαντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι πεπεισμένοι πως μπορούμε να φέρουμε το ζευγάρι στην ισορροπία και να πάμε την Κυριακή (14/4) στον Αλμυρό και να κάνουμε το break, που θα μας δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους φίλους του μπάσκετ της πόλης και όχι μόνο, να δώσουν το παρών στο ΔΑΚ «Βικέλας», αύριο Τετάρτη (10/4) και ώρα 19.30 για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας για ακόμα μία διάκριση!”.

Β Φάση Play Offs (στις 2 νίκες)

Κυριακή 7/4

ΑΣ Καστοριάς-Πιερικός Αρχέλαος 75-80 παρ (66-66 κ.α.)
ΓΣ Αλμυρού-Αετοί Βέροιας 82-69

Τετάρτη 10/4

Πιερικός Αρχέλαος-ΑΣ Καστοριάς
Αετοί Βέροιας-ΓΣ Αλμυρού

Β Φάση Play Outs (στις 2 νίκες)

Κυριακή 7/4

ΚούΠα Κιλκίς-Ολυμπιακός Βόλου  70-63
Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη-Άργος Ορεστικό  76-49

Κυριακή 14/4

Ολυμπιακός Βόλου-ΚούΠα Κιλκίς
Άργος Ορεστικό-Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.