Για το τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα με τον Αρη ο ΝΠΣ Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται σήμερα στις 20.00 (COSMOTE SPORT 1 HD) στο Πανθεσσαλικό τον Αρη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα με τη νίκη επί της Κηφισιάς εντός έδρας και της ισοπαλίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους  «Ζωσιμάδες».

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θέλει να εκμεταλλευτεί και τις επτά απουσίες του Αρη, που του δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα ειδικά στην άμυνα και να κάνει ό,τι και πέρσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που νίκησε τον Αρη με 2-0 ως γηπεδούχος στις 2/10/22. Αυτή ήταν η 3η νίκη για τον ΝΠΣ Βόλος με τον Αρη, ο οποίος έχει νικήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια στα περσινά πλέι οφ και έχει επτά νίκες σε σύνολο δέκα ματς μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ λείπει η ισοπαλία.

Για τους κυανέρυθρους, αναμενόταν η επιστροφή στην αποστολή τόσο του Σιέλη, που είχε τραυματιστεί στις 24/9 με τον Αστέρα Τρίπολης στον ώμο, αλλά αποθεραπεύτηκε, όσο και του Αλχο, που είχε επίσης πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο, ούτε μέχρι σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε αποστολή!

Σε ό,τι αφορά τον Αρη, ο Φεράρι ανέτρεψε τα δεδομένα και είναι στους εκλεκτούς του Άκη Μάντζιου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά παίκτες, στον τιμωρημένο Φαμπιάνο και στους τραυματίες Πάβισιτς, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Μάνου Γκαρθία και Δεληζήση.

Η αποστολή του Αρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτη, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζαν Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντεζ, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλο, Παναγίδη.

Βάσει και σχετικών εισηγήσεων της αστυνομίας, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε «την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων, των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ».

Βέβαια, όπως είναι γνωστό, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Αρη και τον αγώνα θα παρακολουθήσουν οι κάτοχοι διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος, που θα έχουν δικαίωμα να αγοράσουν κι ένα εισιτήριο ο καθένας τους για κάποιον άλλον φίλαθλο, που με την αστυνομική του ταυτότητα θα αποδείξει ότι είναι κάτοικος Βόλου.

Το πρόγραμμα (11η)

Σάββατο 11/11
17:30 ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα
19:00 Ατρόμητος-Πανσερραϊκός
20:00 ΝΠΣ Βόλος-Άρης Τσιμεντερίδης

(Στάικος, Νίκζας, 4ος Ματσούκας,

VAR: Σιδηρόπουλος, Μπουξμπάουμ)
Κυριακή 12/11
17:30 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
19:30 ΑΕΚ-Λαμία
20:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

21:30 Κηφισιά-Παναθηναϊκός

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.