«Γκέλα» για Μυρμηδόνες, διπλά για Άνθιμο Γαζή και Ηρακλή

Φάση με πρωταγωνιστή τον Μπατζιάκα και Βαλουξή στο ματς Ατρόμητος Ν.Ι.-Ανθιμος Γαζής
Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Η 24η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ ολοκληρώθηκε με δύο ματς σήμερα (28/4) το πρωί. Στον Πλάτανο οι Μυρμηδόνες έμειναν στο 1-1 με την αξιόμαχη Σκόπελο που πήγε ν’ αγωνιστεί με αποστολή ανάγκης και άντεξε με παίκτη λιγότερο για 25 λεπτά, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 74’ και μετά από τρίλεπτη διακοπή ο Ορέστης Χυσάι για διαπληκτισμό.

Το 0-1 έγινε από τον Μηνά στο 27’, με τον σκόρερ να πλασάρει σε κενή εστία από πλάγια θέση και αφού ξεπέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Τούντορ, κλέβοντας την μπάλα σε πάσα προς τα πίσω. Η ισοφάριση ήρθε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κλουκουτάρας από τον γκολκήπερ Παλαιολόγο και εκτέλεσε ο Κομπούρας εύστοχα στο 47’, ενώ το 1-1 δεν άλλαξε ως το 99’, που σφύριξε τη λήξη η Καρβούνη.

Πλέον, οι Μυρμηδόνες είναι και πάλι μόνοι πρώτοι μεν, αλλά με έναν μόλις βαθμό διαφορά από Δήμητρα και Δάφνη.

Στο γήπεδο του Σαρακηνού ο Άνθιμος Γαζής πήρε πολύτιμο διπλό με 0-2 από τον Ατρόμητο Νέας Ιωνίας και είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις στο 2’ ο αρχηγός Κίτσας έκανε το 0-1, για να έρθει στο 41’ ο Αναστασίου να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Απίστευτη ευκαιρία σε κενή εστία στο 74’ έχασε ο Μάρκου για το 0-3 μετά την πάσα του Κίτσα.

Για τη Γ’ ΕΠΣΘ ο Ηρακλής Βόλου στο τελευταίο ματς της 24ης αγωνιστικής, νικώντας με 1-5 άνετα στο ΕΤΒΑ τον Πηλέα είναι μόνος δεύτερος με 60 βαθμούς και στο μείον ένα από τις Μικροθήβες, που βρίσκονται στην κορυφή. Ο Πάγια στο πρώτο μέρος μέσα σ’ ένα δίλεπτο έκανε το 0-2 μετά από ασίστ του Αράμπογλου. Ο τελευταίος σκόραρε με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος έπειτα από πάσα του Σπανού, που χρίστηκε κι αυτός σκόρερ στο 0-4, αλλά και έβγαλε την ασίστ στον Λάιο στο 0-5.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή:

Β’ ΕΠΣΘ (24η)

Μυρμηδόνες- Σκόπελος 1-1

(47’ πεν. Κομπούρας-27’ Μηνάς)

Ατρόμητος Ν.Ι.-Άνθιμος Γαζής 0-2

(2’ Κίτσας, 41’ Αναστασίου)

Γ’ ΕΠΣΘ (24η)

Πηλέας-Ηρακλής Βόλου 1-5

(90’ Μπάφας-37’, 38’ Πάγια, 46’ Αράμπογλου, 61’ Σπανός, 67’ Λάιος).

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.