Γώγος: «Την επόμενη εβδομάδα η οριστική απάντηση για την έναρξη της Super League 2»

Ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος μίλησε στο SoccerPlus, για τo θέμα της επιστροφής των ομάδων της Super League 2 στην αγωνιστική δράση και εμφανίζεται επιφυλακτικός για την επανέναρξη των αγώνων. Μάλιστα τόνισε ότι  ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει οριστική απόφαση.

«Είμαστε εν αναμονή της απόφασης. Για τις προπονήσεις έχουμε πει «ok». Για τους αγώνες θα δούμε τα κρούσματα. Προς το παρόν η λήψη απόφασης έχει πάρει παράταση. Θα αποφασίσουμε την παραπάνω εβδομάδα» τόνισε αρχικά ενώ αναφέρθηκε και στην κλήρωση του κυπέλλου ανέφερε ότι η διαδικασία μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από τους αγώνες και οι αγώνες να παραμείνουν σε εκκρεμότητα μέχρι να ληφθεί απόφαση σύντομα, ανάλογα με την πορεία της επιδημιολογίας.

Για το αν είμαστε σε ένα καλό δρόμο για την έναρξη της Super League 2, ο κ. Γώγος σημείωσε ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αλλά και ότι προς αυτήν την κατεύθυνση πάει. «Προέχει να δούμε πρώτα έναν ικανοποιητικό (σ.σ. μειωμένο) αριθμό κρουσμάτων και αυτό έπεται» ανέφερε ο κ. Γώγος.

soccerplus.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.