ΓΣ Αλμυρού: «Μαζί πιο δυνατοί στη Γ’ Εθνική»

Τα τελευταία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει αύξηση της αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού, με τα μέλη του πλέον να χαρακτηρίζουν κομβικό το παιχνίδι με τον ΓΣ Αμπελώνα την ερχόμεενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 17:00, εντός έδρας.

«Μετά τις 6 πρώτες απαιτητικές αγωνιστικές και  αφού η ομάδα ταξίδεψε σε Γιάννενα, Αγρίνιο και Πρέβεζα (δύο συνεχόμενα εκτός) κατάφερε να αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έφτασε λοιπόν η ώρα η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της έδρα και να ξεκινήσει με αφετηρία τον αγώνα της Κυριακής μια ακόμα απαιτητική δυάδα αγώνων προτού διακοπεί το πρωτάθλημα για τις γιορτές» αναφέρει σε διαδικτυακή τοποθέτησή της η διοίκηση. Μάλιστα σημειώνεται ότι παίκτες, προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή απευθύνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στο κλειστό του Αλμυρύ και να ενισχύσει για μία ακόμη φορά την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα, για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέρχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού από τις 16:30 ώστε να γίνει σωστά και έγκαιρα ο απαραίτητος έλεγχος.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από τις δύο θύρες που έχουν άμεση πρόσβαση στην κερκίδα. Φίλαθλοι έως 18 ετών εισέρχονται στην κερκίδα από την αριστερή θύρα με την επίδειξη self test 24 ωρών. Φίλαθλοι από 18 ετών και άνω εισέρχονται στην κερκίδα από την δεξιά θύρα με την επίδειξη είτε  πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Κατά την διάρκεια του αγώνα η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.