H άφιξη Παπακωνσταντίνου στην Ελλάδα δρομολογεί εξελίξεις για τη Νίκη

Σε μεταγραφικά και ανανεώσεις

Έχουμε τονίσει ότι οι διοικούντες της Νίκης Βόλου δεν αιθεροβατούν, αλλά περιμένουν παρακολουθώντας διακριτικά αλλά και προσεκτικά τις εξελίξεις στη νέα υπόθεση των στημένων αγώνων. Από εκεί και πέρα όμως έχουν γίνει κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο, και η άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στην Ελλάδα αναμένεται να δρομολογήσει το φινάλε σε αρκετές από αυτές.

Κατ’ αρχάς στο προσκήνιο έχουν έρθει οι ανανεώσεις, με τους Ανδρέου και Κρητικό για παράδειγμα να είναι από τους πρώτους που έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ έχει οριστικοποιηθεί σε γενικές γραμμές και ο βασικός κορμός (Αναστασίου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Μπουργάνης, Μιράντα, Τζιώρας, Κριμιτζάς και Τοπαλίδης). Από την άλλη, οι μεταγραφές είναι προ των πυλών, με τον Ζοζέφ Να’ά να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει κι αυτός την καριέρα του στους «κυανόλευκους», ενώ ακολουθεί ο τερματοφύλακας Γκαραβέλης (και όχι μόνο…).

Από πλευράς Νίκης Βόλου δεν προκύπτει κάποια καθυστέρηση που μπορεί να εμποδίσει την ολοκλήρωση των συμφωνιών. Ο ερχομός του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στην Ελλάδα, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, θα δρομολογήσει και την ολοκλήρωση των τυπικών στις περισσότερες περιπτώσεις, για ν’ ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.