H ικανοποίηση Αρσένου και η ψυχραιμία Ανδρωνά

Μετά τον αγώνα Διαγόρας Στεφανοβικείου-Δήμητρα Ευξεινούπολης

Κάθε λόγο να χαμογελάει είχε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Διαγόρα Στεφανοβικείου και Δήμητρα Ευξεινούπολης ο προπονητής των γηπεδούχων, Στέλιος Αρσένος, αφού η ομάδα του πραγματοποίησε μία πειστική εμφάνιση και έφτασε στη νίκη (2-0) που κρατά την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, και σε απόσταση από τους διώκτες της.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που δεν υπήρξαν τραυματισμοί και για τις δύο ομάδες μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής. Το θετικό είναι επίσης ότι συνεχίσαμε να δείχνουμε το πρόσωπο που είχαμε και πριν, με κάποια φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα. Αυτήν η νίκη μας δίνει ακόμη περισσότερα κίνητρα να απελευθερωθούν τα παιδιά και να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει» τόνισε ο προπονητής του Διαγόρα στο «Μagnesiasports»,  ξέροντας πάντως κι αυτός ότι η ομάδα του έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και μέχρι το τέλος.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Μιχάλης Ανδρωνάς, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ψύχραιμος παρά το αρνητικό αποτέλεσμα. «Θέλαμε να προσέξουμε το πρώτο 20λεπτο και σ’ αυτό το χρονικό διάστημα ουσιαστικά δεχθήκαμε τα δύο τέρματα, θεωρώ από δικά μας λάθη και στο 1-0 και στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, και ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε «καθαρίσει» τις φάσεις» σχολίασε ο τεχνικός της Δήμητρας, συμπληρώνοντας ότι δεν ήρθε και το γκολ που θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου του αγώνα, όταν στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ήταν πιο επιθετική. Πάντως, η Δήμητρα έχει ρεπό την ερχόμενη Κυριακή και στοχεύει στο να προετοιμαστεί κατάλληλα για να μπορέσει να διεκδικήσει την κατάκτηση βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια κυρίως, που θα σημάνει και την παραμονή στην κατηγορία.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.