Η Χλόη ξανά στην κορυφή

Η ΑΕ Χλόης ξαναβρέθηκε στην κορυφή της Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΘ μια αγωνιστική πριν το ρεπό της και εκμεταλλευόμενη το ρεπό του Ατρόμητου Ν.Ι., ενώ πιο κερδισμένος ήταν ο Αχιλλέας που είναι επίσης στην πρώτη θέση έχοντας κάνει το ρεπό του.

Ο Αχιλλέας κέρδισε χθες με 4-3 και με 4 γκολ του Θανάση Κατσαβριά τον Ελευθεριακό, ενω η ΑΕ Χλόης 5-1 τους Ν.Αγ. Αννας με χατ τρικ του Μιχολίτση.

Το ρεπό του μέχρι χθες πρωτοπόρου Ατρόμητου  (16 β.) έδωσε την ευκαιρία σε Χλόη και Αχιλλέα που κέρδισαν βρεθούν αυτοί στην κορυφή με 18 βαθμούς

Για την 8η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΘ στο γήπεδο της Χλόης η Α.Ε.Χλόης  παρ’οτι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20′ κερδισε τελικα 5-1 την ομάδα της Αγίας Άννας

Στο 39′ ο αρχηγός της ομάδος Γ. Μιχολίτσης ισοφάρισε σε 1-1, στο 54′ μετά από ατομική προσπάθεια και πλασάρισμα του Β. Τσουκαλά έγινε το 2-1,  στο 63′ ο Μιχολίτσης  έκανε το 3-1 , στο 70′ ο Χρ. Βαΐτσης  το 4-1 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μιχολίτσης στο 80′ βάζοντας τρίτο προσωπικό γκολ και διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Στην ΑΕ Χλόης αφιέρωσαν αυτή την νίκη στον αρχηγό της ομάδος Γιάννη Ντόντο και του εύχονται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Χθες εκτός από τις νίκες που έφεραν πρωτιές… την πρώτη νίκη φετινή πέτυχε ο Απόλλων Καναλίων και μάλιστα με 6 γκολ

Γ’ Κατηγορία ΕΠΣΘ – 8η αγωνιστική

ΑΕ Χλόης – Νέοι Αγίας Άννας 5-1

Αχιλλέας – Ελευθεριακός 4-3

Απόλλων Καναλίων – Άνω Λεχώνια 6-2

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

11:00 Ηρακλής – Νέοι Αθλ. Νίκης (Βασδέκειο)

15:00 Κένταυρος Ν.Π. – Πηλέας (Αργαλαστής)

Ρεπό: Ατρόμητος Ν.Ι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.