Η δουλειά συνεχίζεται στην μπασκετική Νίκη

Ο ίδιος ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου επιβεβαίωσε στο ακέραιο το ρεπορτάζ του «Magnesiasports» με τη διαδικτυακή τοποθέτησή του περί επανενεργοποίησής του στο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, και τα σχόλια που έχει αποσπάσει ήδη είναι αρκετά και στο σύνολό τους θετικά.

«Στο κάλεσμα του ΔΣ του Ερασιτέχνη και δεδομένου ότι η ομάδα ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο αποφάσισα να ενεργοποιηθώ περισσότερο και να συνδράμω στην ομαλή λειτουργία όπως όλα αυτά τα χρόνια, που ήμουν στην ομάδα» ανέφερε στην τοποθέτησή του και σημείωσε: «Ζήτω την στήριξη όλου του κόσμου όπως έκανε εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια,αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ. με αντίπαλο τον Βίκο Ιωαννίνων) όπου το γήπεδο πρέπει να γεμίσει. Με τη στήριξη σας είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές και θα σώσουμε όλοι μαζί το πρεστίζ και την αξιοπρέπεια της ομάδας».

Μία από τις απαντήσεις που έλαβε ως σχόλιο παράλληλα προέρχεται από την Άννα Χατζηπλάτων, που για βραχύ χρονικό διάστημα αποτέλεσε πρόεδρο της ΔΕ πριν λίγες εβδομάδες. Όπως αναφέρει και η ίδια: «Συγχαρητήρια για την ανάληψη αυτού του δύσκολου έργου! Ακόμη μια φορά αναδεικνύεται το πείσμα και η επιμονή των Μικρασιατών που αγαπούν τη Νίκη των προγόνων μας! Η Νίκη έχει παιδιά που πάντα θα την κρατούν δυνατή! Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου, όπως τόσα χρόνια με σένα και με τον κ. Φάτση, ως φίλοι και ως συνοδοιπόροι, όπως ήσουν κι εσύ».

Περαιτέρω ανακοινώσεις από εκεί και πέρα δεν προκύπτουν, με τη δουλειά να συνεχίζεται με φόντο τόσο τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Βίκο Ιωαννίνων, όσο και αυτόν της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο κλειστό του ΕΑΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.