Η Μάντσεσερ Γ. εισάκουσε τους οπαδούς της και σταμάτησε τη μουσική πριν τους αγώνες

Η αναμονή πριν την έναρξη του αγώνα χαρακτηριζόταν πάντα από μεγάλη ανυπομονησία στις εξέδρες, οι οποίες όσο πλησιάζει η στιγμή του εναρκτήριου σφυρίγματος γεμίζουν όλο και περισσότερο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, για να καλυφθεί κατά τι το χρονικό κενό στο «Ολντ Τράφορντ» τα ηχεία έπαιζαν τις τελευταίες επιτυχίες της αγγλικής και διεθνούς μουσικής.

Δυνατή ένταση και playlist που γέμιζαν το στάδιο μέχρι και λίγες στιγμές πριν από την έναρξη, μετά από τον ύμνο του εθνικού πρωταθλήματος ή της διεθνούς διοργάνωσης, κατά περίπτωση.

Η μουσική, λοιπόν, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας συζήτησης μεταξύ των οπαδών της Γιουνάιτεντ και του συλλόγου του Μάντσεστερ, με τους πρώτους να ζητούν να σταματήσουν να παίζεται οποιοδήποτε τραγούδι 15 λεπτά πριν από την έναρξη για να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου μόνο με τις δικές τους φωνές και συνθήματα.

Με ένα tweet στο επίσημο προφίλ της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι αποδέχτηκε αυτό το αίτημα των οπαδών, που τέθηκε ήδη σε ισχύ για τον χθεσινό αγώνα του Europa League με την Μπαρτσελόνα: «Ρωτάτε και ακούμε. Η μουσική στο “Ολντ Τράφορντ” θα σβήσει στις 21:45, 15 λεπτά πριν από την έναρξη, ώστε να σας ακούσουμε πλήρως… ανυπομονούμε να σας δούμε».

Κατά συνέπεια η αρχική ενδεκάδα του Έρικ Τεν Χαγκ θα μπαίνει για προθέρμανση με μουσική, αλλά από τα αποδυτήρια θα βγει για το ξεκίνημα της αναμέτρησης ακούγοντας μόνο τις φωνές των φιλάθλων τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.