Η πανελλήνια ιππική συνάντηση «Κενταύρων διαδρομές» στον Βόλο στις 17-19 Μαΐου

Ο Ιππικός Σύλλογος Βόλου «Οι Κένταυροι» συνδιοργανώνει μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας το τριήμερο 17 ως 19 Μαΐου την 8η πανελλήνια ιππική συνάντηση με την ονομασία «Κενταύρων διαδρομές».

Την Ιππική δεξιοτεχνία το Σάββατο 18/5 και την παρέλαση στην παραλία την Κυριακή 19/5 θα παρουσιάσει η πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου «Κένταυροι» Ανδραβίδας, κ. Αλεξάνδρα Αλτούνη.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν στη διάθεση των συμμετεχόντων ο κτηνίατρος Κωνσταντίνος Παγουρτζής τηλ. 6977852380 και ο πεταλωτής Τάσος Σκύλλας τηλ. 6977982762

Οι τροφές των αλόγων θα διατίθενται δωρεάν από το Σύλλογό μας και θα παραλαμβάνονται με την εγγραφή στη Γραμματεία.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ανδρέα Καϊόπουλο στο 6977 895959.

Οι ώρες έναρξης και λήξης της πορείας την Κυριακή 19 Μαΐου θα είναι απολύτως αυστηρές για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες αμαξάδες και ιππείς στην πορεία στο κέντρο του Βόλου, να είναι ευπρεπώς ενδεδυμένοι και τα άλογα τους καλλωπισμένα.

Οι άμαξες που θα λάβουν μέρος στην πορεία αυτή, θα πρέπει να διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας για την περιοχή του Βόλου, ασφάλεια ζωήλατου οχήματος και οι αμαξάδες δίπλωμα ηνιοχείας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε από τον Ιππικό Σύλλογο Βόλου:

«ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ

Συγκέντρωση των συμμετεχόντων στην έδρα του Συλλόγου «Κένταυροι Βόλου» για την τακτοποίηση των αλόγων από το πρωί της Παρασκευής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΪΟΥ

Δωρεάν πρωινό προσφορά του συλλόγου μας, στην έδρα μας, για τους συμμετέχοντες ιππείς.

Ελεύθερο πρόγραμμα για εξορμήσεις στην γύρω περιοχή με τα άλογά σας (προαιρετικά)

15.00 Εγγραφή για την συμμετοχή σας για την ιππική δεξιοτεχνία και την παρέλαση της Κυριακής. Υπεύθυνη κ. Αλεξάνδρα Αλτούνη, στην έδρα του Συλλόγου.

Οι αμαξηλάτες που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση της Κυριακής παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Ανδρέα Καϊόπουλο για διευκρινίσεις στο 6977895959.

18.30 Ιππική δεξιοτεχνία από καταξιωμένους ιππείς από όλη την Ελλάδα στο λιμάνι του Βόλου στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου.

Μουσικοχορευτική βραδιά στο «Μαρκίζ» Αλυκές Βόλου με είσοδο 20 ευρώ κατά άτομο με πλήρες μενού, αναψυκτικά και κρασί.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ

8.00 Δωρεάν πρωινό στην έδρα του συλλόγου μας για τους συμμετέχοντες ιππείς.

11.00 Συγκέντρωση ιππέων και αμαξάδων στο Πεδίο του Άρεως για τη διαμόρφωση της παρέλασης. Για την απρόσκοπτη διέλευση και εκφώνησή σας παρακαλούμε κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις και τη σειρά προσέλευσης.

Οι ιππείς θα πρέπει να έχουν ευπρεπή ενδυμασία και να φορούν τον διακριτικό αριθμό σειράς σε εμφανές σημείο και οι αμαξηλάτες θα πρέπει να φέρουν δίπλωμα οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια του ζωήλατου.

12.00 Έναρξη παρέλασης από το Πεδίο του Άρεως προς το λιμάνι του Βόλου, κατά μήκος της παραλίας, μέσα από τον πεζόδρομο (καφετέριες) προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έξοδος από Green park στην οδό Φιλελλήνων και επιστροφή μέσω της Δημητριάδος στο Εκθεσιακό.

Την εκφώνηση των συμμετεχόντων θα κάνει η κ. Αλεξάνδρα Αλτούνη.

Την εκδήλωση πλαισιώνει ο Χορευτικός Σύλλογος Αργιθεατών Βόλου.

13.00 Αποχαιρετιστήριο μικρογεύμα για τους συμμετέχοντες στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου και συνεχίζουμε ακάθεκτοι για τις προετοιμασίες για την 9η Ιππική Συνάντηση Βόλου!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.