Η προσπάθεια συνεχίζεται σήμερα για τις Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου (live video)

Αντίπαλος ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου στις 20:30

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος, οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου δεν το βάζουν κάτω και προετοιμάζονται ν’ αντιμετωπίσουν σήμερα Πέμπτη 09/05 στις 20:30 τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ελπίζοντας ότι θα πάρουν τη ρεβάνς…

Παρά την προσπάθεια απέναντι στον Παναθλητικό Συκεών, οι παίκτριες της Ελένης Παπαθανασίου και του Κώστα Δέρβου γνώρισαν την ήττα 51-59 και πλέον θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, μία ομάδα που γνωρίζουν καλά, αφού φέτος την αντιμετώπισαν και στον τελικό του W Rising Stars τον περασμένο Φλεβάρη, γνωρίζοντας ωστόσο την ήττα με σκορ 76-51.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον Παναθλητικό Συκεών έκανε η Χριστίνα Νταϊάκη από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, με τη νεαρή παίκτρια να στρέφει την προσοχή της πλέον στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

«Το παιχνίδι ξεκίνησε μέτρια προς κακά. Περιμέναμε άλλα πράγματα. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο. Δεν τις κοντράραμε όπως θέλαμε, πολλά λάθη στην επίθεση, πολλές κακές προσπάθειες. Αλλά δεν μας σταματάει αυτό. Είμαστε έτοιμες για το επόμενο παιχνίδι. Ήταν σίγουρα δύσκολο, αλλά δώσαμε ό,τι είχαμε σήμερα (σ.σ. χθες). Ίσως είχαμε και παραπάνω πράγματα, αλλά δεν μας βγήκε. Δεν πειράζει. Στόχος της ομάδας ήταν η τετράδα, αλλά θα δούμε τώρα και το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι, που είναι εξίσου δύσκολο. Θα δούμε» επεσήμανε η «ερυθρόλευκη» γκαρντ.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, αυτή θα μεταδοθεί ζωντανά στο παρακάτω link της ΕΟΚ:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.