Η συγκίνηση και τα δάκρυα του Βοσνιάδη (βίντεο)

Με πολλή συγκίνηση αλλά και με δάκρυα στα μάτια ο Αλέκος Βοσνιάδης αφιέρωσε το πρωτάθλημα της Καλλιθέας στον αείμνηστο Παύλο Μυροφορίδη.
Οπως είπε ο προπονητής της Καλλιθέας, ο Μυροφορίδης τον είχε βοηθήσει πάρα πολύ στην καριέρα του, αφιερώνοντας έτσι στην οικογένεια του το πρωτάθλημα.
«Θέλω να κάνω μία αφιέρωση για ένα φίλο που χάθηκε, ένας πολύ καλός φίλος που με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου και του αφιερώνω την άνοδο. Είναι ο Παύλος Μυροφορίδης που έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας. Κάπου τώρα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια του, αφιερωμένο το πρωτάθλημα στην οικογένεια του, στα παιδιά του και στους γονείς του, να τον θυμόμαστε γιατί είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας από εκεί και πέρα για την επιτυχία της ομάδας του: «Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τον οργανισμό και στα αδέρφια- ιδιοκτήτες που στήριξαν πολύ την προσπάθεια και εύχομαι να δουν την ομάδα εκεί που ονειρεύονται. Μετά από τρία χρόνια μεγάλης προσπάθειας η Καλλιθέα ανέβηκε στην Super League. Πιστεύω ότι είναι μια ομάδα η οποία θα έχει μέλλον. Μετρημένα πράγματα, ήρεμοι να είμαστε γιατί το τελευταίο διάστημα δεν ήμασταν και ήρεμοι. Να το ευχαριστηθούν όλοι, ο κόσμος, τα παιδιά, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο τιμ, στους εργαζόμενους στα γραφεία, σε όλους… Μετά από 18 χρόνια η Καλλιθέα είναι στην παραπάνω κατηγορία. Πιστεύω ότι είναι μία ομάδα η οποία θα παίξει ρόλο και είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό».



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.