Οι τρεις άξονες του αγωνιστικού σχεδιασμού της Νίκης

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη Νίκη προχωρά με βάση φυσικά τις επιθυμίες των κ.κ. Μπούις και Γεωργίου και με τη βοήθεια του Γιώργου Παρασκευαΐδη. Το προπονητικό τιμ μαζί με τον κ. Ιμεράι και την υπόλοιπη διοίκηση έχουν θέσει τρεις άξονες πάνω στους οποίους κινείται η ομάδα.

-Ο πρώτος είναι ότι συνεχίζεται η εφαρμογή του πλάνου, που έχει να κάνει με την προώθηση παικτών από τις υποδομές προς την πρώτη ομάδα, από κάτω προς τα πάνω δηλαδή, όπως λένε οι άνθρωποί της, θέλοντας 7-8 ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της Νίκης να ανήκουν στο ρόστερ της περιόδου 2018-19.Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Μέτσε, που είναι και ο πιο καταξιωμένος εδώ και τέσσερα χρόνια, καθώς και οι Ματθαίου, Βουρδάκης, Σιώμος, Τασιάς (ο νεαρός γκολκήπερ έχει ότι θέλει να παραμείνει ως τέταρτος, ανεξάρτητα από το σε ποια σχολή περάσει), ενώ σ’ ό,τι αφορά τους Κουτσούκη, Ράπτη, Σφονδυλιά θα εξαρτηθεί η παρουσία τους από το πού θα συνεχίσουν τις σπουδές τους. Ο Κουτσούκης έχει πιθανότητες να περάσει στο Οικονομικό στον Βόλο και να μείνει, ενώ οι άλλοι δύο είναι πιο πιθανό να φύγουν εκτός Βόλου.

Σχετικά με τον Τσιανάκα, που προτίμησε πέρσι λόγω Πανελληνίων να σταματήσει να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Νίκης, χάνοντας κάποιο έδαφος, επειδή τον πιστεύει πολύ ο Φάντζιο Μπούις, θα μιλήσει μαζί του, για να δει τις προθέσεις του.

-Ο δεύτερος άξονας της συγκρότησης του ρόστερ της επόμενης περιόδου είναι να μείνει το 70% του δυναμικού της σεζόν που τελείωσε, ώστε η ομάδα να έχει έναν δυνατό κορμό και την απαραίτητη συνοχή και μέσα σ’ αυτό το ποσοστό συγκαταλέγονται και ένα-δύο παιδιά, που θα ανέβουν φέτος από τους Νέους Αθλητές.

Μέχρι στιγμής δεδομένοι είναι οι εξής 14: Θεολόγης, Τζήμας, Χρήστος Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Βέργος, Ιορδανίδης, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, Λάιος, Ματθαίου, Μέτσε, Αναστασίου, Βουρδάκης, Σιώμος, Τζιώρας. Δε συνεχίζουν στη Νίκη, όπως όλα δείχνουν και όπως λένε οι πληροφορίες, οι Κραγιόπουλος, Γενιτσαρίδης, Ζιώγας και Τζάθας, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Ντόλγκι, Μπάιριτς και Κρστιτς. Έτσι απομένουν οι Ντινιωτάκης και Κοντοές, με τους οποίους δεν έχουν γίνει ακόμη οι οριστικές συζητήσεις και το θέμα τους είναι σε εκκρεμότητα.  Πάντως στη Νίκη εκτιμούν την αξία και των δύο.

-Τρίτος άξονας του προγραμματισμού της Νίκης Βόλου είναι η πραγματοποίηση 6 έως 8 δυνατών μεταγραφών και μέχρι στιγμής έχουν έρθει τρεις νέοι παίκτες, οι Κέρι, Φάμπιο και Δωματάς.

Φυσικά, ο σχεδιασμός δεν είναι μόνο αγωνιστικός και αφορά και αρκετά άλλα ζητήματα. Ένα απ’ αυτά είναι η ένδυση της ομάδας, που θα αλλάξει εταιρεία, το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιουλίου και μάλιστα η διοίκηση έχει αποφασίσει να ψηφίσουν οι φίλαθλοι μέσω του επίσημου σάιτ τη νέα εμφάνιση, έχοντας δύο επιλογές.

Χρ. Θαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.