Ικανοποίηση στον Άνθιμο Γαζή για την εγγραφή στο Μητρώο

O Άνθιμος Γαζής είναι το ένα από τα μόλις πέντε σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ και έχει εγγραφεί πλέον στα Μητρώο της ΓΓΑ, με τη διοίκηση να εκδίδει ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει την ικανοποίησή της.

Σύμφωνα μ’ αυτήν: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του ΑΟ Άνθιμος Γαζής Μηλεών, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, γνωστοποιούμε στα μέλη και τους φίλους της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, την ένταξή της στο μητρώο αθλητικών σωματείων της χώρας, κατά τον Ν. 4373, σύμφωνα με τον οποίο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καταγράφονται για πρώτη φορά τα Αθλητικά Ερασιτεχνικά Σωματεία, που διαθέτουν την ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Ο Αθλητικός Όμιλος Άνθιμος Γαζής Μηλεών  ιδρύθηκε το 1972 και είναι ο πρώτος ιδρυθείς σύλλογος στο Πήλιο. Σήμερα αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣ Θεσσαλίας, με έδρα για τους επίσημους αγώνες της, το γήπεδο στη Γατζέα.

Ευχαριστούμε όλους εσάς, που στηρίζετε με την αγάπη σας, αλλά και οικονομικά την ομάδα.  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την επίπονη και επίμονη προσπάθεια, αυτούς που φρόντισαν για την υποβολή της αίτησης, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά την αποδοχή τους και τελικά την επίσημη ένταξή μας στο Μητρώο  των Αθλητικών Ερασιτεχνικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

Στην ομάδα που αγαπάμε ευχόμαστε καλή συνέχεια και να τη δούμε να κατακτά τίτλους, όπως τη περίοδο 2016-2017 που κατέκτησε τη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΘ και ανέβηκε στη Α κατηγορία. Eυχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία και σύντομα να επιστρέψουμε στο γήπεδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.