Ικανοποιητικά τα αποτελέσματα των εργομετρικών στη Νίκη

Το πρωί της Πέμπτης έγιναν οι εργομετρικές και μυοσκελετικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου. Μάλιστα, οι μυοσκελετικές έγιναν σε συνεργασία με τον γνωστό ορθοπεδικό χειρουργό, Κωνσταντίνο Δημητράκα.

Το πόρισμα των εξετάσεων ήταν πως οι ποδοσφαιριστές είναι υγιέστατοι. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται πολύ εύκολα, είτε με ειδική αγωγή, είτε με διαφορετικό ρυθμό προπόνησης για μερικές μέρες. Παράλληλα, από άποψη φυσικής κατάστασης, όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, δεδομένης της χρονικής διάρκειας της προετοιμασίας.

Ακόμη, τα εργομετρικά τεστ έδειξαν πως όλη η ομάδα, στο σύνολό της, είναι ταχύτατη, γεγονός που ενθουσίασε τους ιθύνοντες της ομάδας και ιδιαίτερα τον Ισαάκ Χοβέ, ο οποίος, από τη μέρα που ήρθε στον Βόλο και ξεκίνησε τις συζητήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ, ζήτησε ποδοσφαιριστές γρήγορους που θα ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού του.

Χθες το απόγευμα έγινε τελικά προπόνηση, που ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην τακτική, χωρίς δίτερμα και το μόνο που έκαναν οι παίκτες ήταν κάποιες ασκήσεις, όσον αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στα θετικά, η συμμετοχή του Λούκας Γκαρσία σε όλο το πρόγραμμα, έστω κι αν ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν σκέψεις για ένα πρώτο φιλικό προπονητικού καθαρά χαρακτήρα την Κυριακή το απόγευμα και ίσως σήμερα να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Η Νίκη θα κατέβει πιθανότατα την Κυριακή από την Πορταριά και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού από την επόμενη βδομάδα. Θυμίζουμε ότι οι κυανόλευκοι είναι από τις 20 Αυγούστου στην Πορταριά, καταλύοντας στην αρχή στο αρχοντικό Κλείτσα και έπειτα στο Hotel Portaria, όπου βρίσκεται και ο Προμηθέας Πάτρας, δευτεραθλητής στην Basket League.

Επίσης, άπαντες περιμένουν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα γίνει τη Δευτέρα (2/9). Μετά την απόφαση-πρόκριμα της επιτροπής διοργανώσεων για Νίκη Βόλου και Καλαμάτα για την άνοδό τους στη Football League, είναι βέβαιο ότι θα επικυρωθεί και από την Ε.Ε.

Τέλος, να σημειωθεί ότι έγιναν και κάποιες επαφές για τη στελέχωση του προπονητικού team της Κ17, που υποχρεούται να έχει η ΠΑΕ Νίκη στη Football League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.