Ισοπαλία στο Ρήγας-Πύρασος, νίκες για Αίαντα και Αστέρα

Στιγμιότυπο από το Ρήγας-Πύρασος

Ντέρμπι αποδείχθηκε και στην πράξη το ματς της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ στον Άγιο Γεώργιο Φερών ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Πύρασο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Γάρο στο 38′ (σ.σ. ο σκόρερ μετά την ασίστ του Τσιακίρη πέρασε και τον τερματοφύλακα Ράπτη) και τον Ροτζέριο να ισοφαρίζει στο 56′ από ασίστ του Νίνου.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης): Σπηλιόπουλος, Π. Αποστολίδης (70′ Δ. Αποστολίδης), Σπαθής, Κολυμήτρας (60′ Άλμπα), Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Αλεξίου, Χαλιμούρδας (70′ Γκάγκας), Χασάπης (70′ Φουρκιώτης), Τσιακίρης, Γάρος.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Σιαμέτης): Ράπτης, Λάμπος, Νίνος (65′ Καραγιώργος), Μιχόπουλος, Ρακής, Γ. Θεοδωρόπουλος, Αγιασιώτης (46′ Αλαμάνης), Τσιότρας, Αραπίτσας (30′ Κατσιγιάννης), Ροτζέριο, Γκαραβέλας.

Τρίποντα για Αίαντα και Αστέρα

Νίκες πέτυχαν τόσο ο Αίας στη Σούρπη όσο και ο Αστέρας Ριζομύλου επί της Ακρόπολης στο Σέσκλο.

Ο Αίας χωρίς τους Κουμπούρα, Δημητρίου, Μακανίκα, επιβλήθηκε με 3-1 της Αγχιάλου. Τα τέρματα για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά σημείωσαν στο 43′ με γυριστή κεφαλιά ο Θυμιόπουλος, στο 52′ ο Ράπτης με πλασέ μετά την ασίστ του Νικογιάννη και στο 79′ Κωστούλας πάλι σε ασίστ του Νικογιάννη, που έδωσε δύο έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Στο 81′ ο Κόκκαλης με σουτ εκτός περιοχής μείωσε στο τελικό 3-1 για την Αγχίαλο που έπαιζε νωρίς και συγκεκριμένα από το 29′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τοκαλή για εξύβριση του επόπτη.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές και πριν την αποβολή, όπως με τη μεγάλη ευκαιρία του Ράπτη στο 3′, αλλά και στο δεύτερο μέρος, ενώ στο 11′ ο Τοκαλής είχε οριζόντιο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ (Ανδρωνάς): Λαγός, Παπανικολόπουλος (62′ Γ. Κωστούλας), Θυμιόπουλος (62′ Κατσαβριάς), Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Βούλγαρης, Φαράντος, Καρράς, Νικογιάννης (83′ Δ. Κωστούλας), Ράπτης (83′ Ζούρκος), Ντούρας (80′ Χρυσικός)

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Ρέππος): Σαρρής, Μπαρδάνι (46′ Ξηρομερίτης), Τσιαγιανίδης (69′ Νιτσάι), Σκούρας, Διαμαντένιας, Τσάμης (57′ Ζητούδης), Τσέλιος, Δράγνης, Κόκκαλης (84′ Λαΐνας), Τοκαλής, Ερρινάκης.

Στο Σέσκλο ο Αστέρας πήρε το διπλό με 0-2 επί της Ακρόπολης. Ο διαιτητής Κούστας διέκοψε το ματς για δέκα λεπτά στο 55′ γιατί, όπως έγραψε στο φύλλο αγώνος εξυβρίσθη από τον πρόεδρο της Ακρόπολης, και το ξανάρχισε. Αιτία των διαμαρτυριών ήταν ένα πέναλτι που κακώς δεν δόθηκε, σύμφωνα με τους γηπεδούχους, πάνω στον Πασσιά, ενώ στο 15′ είχαν προηγηθεί έντονες διαμαρτυρίες για το ακυρωθέν γκολ του Στρούγγη με κεφαλιά λόγω οφσάιντ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι με τα γκολ στο 38′ του Χατζηιωάννου και στο 45′ του Χριστίδη, που σκόραρε στο ντεμπούτο του, έφτασαν στο 0-2, με τις ασίστ να χρεώνονται οι Σιαμέτης και Θεοδώρου αντίστοιχα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΣΚΛΟΥ (Τσουκάλης): Βίτσος, Χρυσαφόπουλος, Σιδερής, Παπούλιας, Πούλιος, Κολημήτρας, Στρούγγης, Τσουκάλης (61’ Πιτσιάβας), Γλάρος (46’ Πασσιάς), Γκάγκας (46’ Παγώνης), Αξιώτης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ (Τουρσούγκας): Μπαλίου, Φλώρος, Σιαμέτης, Δαμάσκος, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλλι, Χριστίδης (46’ Κουτσούκης), Μακρονάσιος (46’ Θεοδώρου), Δαμάσκος, Βέργος (73’ Σκεπετάρης), Γερολυμάτος (86’ Πρίντζος)

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.