Ίσως και μετά τη Νεοκαισάρεια οι εργασίες στο πρώτο γήπεδο

Δεν είναι δυνατόν να γνωστοποιηθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία, κατά την οποία θα ξεκινήσουν οι εργασίες, σχετικά με τον αγωνιστικό χώρο του “Π. Μαγουλάς”, με τους ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν χρονικές προθεσμίες από τους μηχανικούς.
Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά στη φυσική τους έδρα, με τις εργασίες που είχαν προγραμματιστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου πάνω στο γήπεδο, να καθυστερούν κι άλλο, καθώς ο σύλλογος πλέον… “παίζει” με τον χρόνο.
Συγκεκριμένα, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου θα έρθει σε συνεννοήση με τους αρμοδίους των έργων τις επόμενες μέρες. Αν υπάρξει η διαβεβαίωση πως η βελτίωση του χλοοτάπητα μπορεί να ολοκληρωθεί, πριν το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στη Νέα Ιωνία, τότε τα έργα είναι πιθανό να ξεκινήσουν από την εβδομάδα που διανύουμε. Σε περίπτωση, όμως, που χρειαστεί παραπάνω μέρες, τότε, οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά το παιχνίδι με τον Αχιλλέα, όπου οι μηχανικοί θα έχουν στη διάθεσή τους περίπου δεκαπέντε μέρες, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.
Όπως και να ‘χει, πάντως, υπάρχει η βεβαιότητα πως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας θα δοθούν στο “Π. Μαγουλάς” και πουθενά αλλού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.