Ιστορική στιγμή για την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού

Το πρώτο παιχνίδι του στην ιστορία σε επίπεδο Γ’ Εθνικής δίνει την Κυριακή στις 17.00 στην έδρα του ο Γ.Σ. Αλμυρού, υποδεχόμενος για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου τον Λέοντα Μεσολογγίου. Είναι μία αναμέτρηση κόντρα σε μία νεοφώτιστη ομάδα και γι’ αυτό πρέπει να κερδηθεί, αφού το γεγονός ότι πέφτουν οι τέσσερις από τις 11 ομάδες καθιστά την απώλεια σε τέτοια ματς σχεδόν απαγορευτική. Το όπλο της ομάδας φέτος είναι η πολύ δυνατή της περιφέρεια, με τη μεταγραφή του σούτινγκ γκαρντ Πολίτη να είναι μία από τις πιο ηχηρές φέτος στην κατηγορία, ενώ παρέμειναν από πέρσι οι πρωτοκλασάτοι για την κατηγορία Παπούλιας και Γιωτόπουλος.

Ο Κώστας Συνάζος λόγω θλάσης δε θα μπορέσει να δώσει το παρών, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Μαμούρας Θοδωρής, Γιωτόπουλος Βασίλης, Χασιώτης Αλέξης, Παπούλιας Παναγιώτης, Μυλωνάς Νίκος, Πολίτης Μιχάλης, Κοντοστάθης Βαγγέλης, Βαλαμούτης Ηλίας, Γώγουλας Σούλης, Τσαβές Στέλιος, Χαρχαρής Θωμάς, Νάκος Βασίλης.

Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Νάνης, σε σύντομη δήλωσή του στο Magnesiasports ανέφερε: «Είναι μία ακόμη ευκαιρία για μας να γράψουμε ιστορία, με νεανική ομάδα και με γηγενείς παίκτες κι αν σώσουμε την κατηγορία φέτος, του χρόνου θα είμαστε καλύτερα. Αυτή η ομάδα έχει τύχη, αν αγκαλιαστεί, και υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία τόσο από πλευράς διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας όσο και από πλευράς παικτών. Σίγουρα χωρίς κόσμο, στον οποίον υπολογίζαμε, το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο. Οι πρώτες αγωνιστικές είναι όλες με ομάδες που ανέβηκαν φέτος, οπότε είναι κομβικές».

Να σημειωθεί πως την Κυριακή γίνονται μόνο τα δύο από τα πέντε ματς, καθώς τα άλλα τρία, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού Β., λόγω απολύμανσης του ΕΑΚ, μετατέθηκαν για την Τετάρτη 28/10.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει ως εξής:

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Αλμυρού 17.00 Γ.Σ. Αλμυρού-Λέων Μεσολογγίου

Πιτσίλκας-Γιατρόπουλος (Μηναρετζόπουλος)

Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλαμά-Γόμφοι

Ζαχαρής-Μπουγλός Ι. (Μάνασης)

 Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Αμπελώνα 17.00, Γ.Σ. Αμπελώνα 1986-Αναγέννηση Καρδίτσας

Μπούγλος Π.-Αβραμίδου (Αγορογιάννης)

ΕΑΚ Βόλου 17.00, Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Λαμίας

Ευφραιμίδης-Χατζηκώστας (Μηναρετζόπουλος)

ΔΑΚ Καναλακίου 17.00 ΑΕ Καναλακίου-Σπάρτακος Ιωαννίνων

Διαμαντής-Βίννης (Τσιγγέλης)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.