Ιτούδης για τη συνέχεια της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket 2022: «Πολλές πιθανότητες για να παίξει με Ιταλία ο Παπαγιάννης»

Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ με την Κροατία για την πρεμιέρα του Eurobasket 2022, ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στη νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί κόντρα στην Ιταλία.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, Δημήτρης Ιτούδης, είπε στην ΕΡΤ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε την πρώτη νίκη μας με αντιξοότητες. Η Κροατία δεν είναι ομάδα που παρατά το παιχνίδι, δεν έχει τέτοια προσωπικότητα.

Έχουν εγωισμό, τους δώσαμε και εμείς πράγματα. Εκεί χαλαρώσαμε γιατί είχαμε το +16 στο ημίχρονο. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό θα μας διδάξει. Το παιχνίδι θα μας δώσει πράγματα για να δούμε στο βίντεο. Έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα. Σε ένα τουρνουά είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε έτσι.

Πάντα βρίσκουμε κάποιον από τον πάγκο και δίνει κάτι διαφορετικό. Ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός. Μας λείπουν ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Παπαγιάννης είναι καλύτερα, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Έχουμε σεβασμό σε κάθε ομάδα και ο Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί αύριο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.