Ήττα για τον ΝΠΣ Βόλο στην πρεμιέρα των play out

Με 0-2 από τον Αστέρα Τρίπολης

Με το …αριστερό μπήκε ο ΝΠΣ Βόλος στη διαδικασία των play out, αφού πριν από λίγο γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-2.
Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Αστέρα γρήγορα να παίρνει τα πάνω του και να απειλεί. Στο 15’ ο Σίτο με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, αφού ελέγχθηκε πρώτα από το VAR για οφσάιντ.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο τον έλεγχο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίζουν κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στο 18’ ο Κρέσπι πέτυχε το 2-0, ωστόσο ήταν εκτεθειμένος και σωστά το γκολ του δεν μέτρησε. Στο 25’ ο Ισπανός πήρε την… εκδίκησή του και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για τον Αστέρα, αφού πρώτα πέρασε δυο αντιπάλους του. Ο Αστέρας στο 33’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, όταν μετά από κάθετη του Ριέρα, ο Μπενίτο έκανε το γύρισμα, αλλά η μπάλα δεν βρήκε κανέναν συμπαίκτη του. Στο 35’ ο Μπενίτο σκόραρε, αλλά ήταν εκτεθειμένος και σωστά ακυρώθηκε το γκολ του. Με το 0-2 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 64’ ο Φαν Βέερτ είχε ευκαιρία να μειώσει, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε στο τετ-α-τετ πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια προσπαθούσαν να απειλήσουν, ωστόσο δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν όσες ευκαιρίες είχαν σε κάποιο γκολ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.