Ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου στον Παλαμά, 73-54 από τους Τιτάνες

Με κακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος αλλά και πολλά παράπονα από τη διαιτησία

Για δύο δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στη διεκδίκηση της νίκης επί των Τιτάνων στον Παλαμά, αλλά η άσχημη απόδοση στα δύο επόμενα μέρη της αναμέτρησης σε συνδυασμό με τα παράπονα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τη διαιτησία έφεραν την ήττα με σκορ 73-54.

Ιδιαίτερα, οι παράγοντες του βολιώτικου συνόλου τα βάζουν με τον διαιτητή Λουλουδιάδη, την ώρα που χρειάστηκε να ολοκληρώσουν τον αγώνα χωρίς τον Γκοντόπουλο που δέχθηκε δεύτερη τεχνική ποινή στο τέταρτο δεκάλεπτο και αποβλήθηκε. Από την άλλη και οι Τιτάνες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με τον Σίλα Τσούμα να περνά κι αυτός εκτός λόγω δύο τεχνικών ποινών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν και χωρίς τον Χρήστο Σιμάκη, που έμεινε στον Βόλο λόγω ίωσης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και πάλι ο Παρασκευάς σήκωσε το επιθετικό βάρος, με 18 πόντους ως πρώτος σκόρερ και όσο μπόρεσε συνετέλεσε και ο Γκοντόπουλος. Χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι πήρε και ο Γουάμπα, με τον Κονγκολέζο φόργουορντ να δείχνει πάντως ότι θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής. Η κακή εμφάνιση στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο έφερε τους Τιτάνες σε θέση ισχύος, παίρνοντας τελικά το θετικό αποτέλεσμα.

Tα δεκάλεπτα: 1;6-15, 30-33, 48-40, 73-54

Τιτάνες Παλαμά (Πανάρας): Τσούμας Γ. 14 (1), Μάνος, Κρεμμύδας 2, Καραδήμας 10, Σφακιανός 5, Τσούμας Σ. 13 (1), Φαλιάκης, Μανδαλάκης 23 (1), Αρχοντούλης 6, Βλάχος.

Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Αγκρής 1, Νίκολης, Γκοντόπουλος 9 (2), Μουρατίδης 7 (1), Αναγνωστόπουλος, Καραμήτσος 8 (2), Ίλτσογλου11 (1), Σταθούρος, Παρασκευάς 18, Γουάμπα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.