Προσπάθησε η Κ16 της ΕΠΣΘ, αλλά δεν της βγήκε τίποτα…

Ήττα με 1-7 από το αντίστοιχο σύνολο της Λάρισας

Ένα νέο ξεκίνημα θέλουν να κάνουν οι μικτές της ΕΠΣΘ, στο φετινό πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, με την αρχή να γίνεται το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο, και με αρνητικό αποτέλεσμα, αφού η Κ16 γνώρισε την ήττα από το αντίστοιχο σύνολο της Λάρισας με 1-7.

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλιακούδα πλέον, οι παίκτες της Κ16 είχαν από νωρίς το μειονέκτημα, αφού μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βαΐτσης προσπάθησε να αποσοβήσει τον κίνδυνο προ του Δριστέλα, και έβαλε τα χέρια του για να εμποδίσει το σουτ του παίκτη της Λάρισας… Έτσι η ομάδα της ΕΠΣΛ κέρδισε το πέναλτι και ο Βαΐτσης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Δριστέλας και έτσι έγινε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ η ΕΠΣΘ έμεινε με 10 παίκτες σχεδόν για όλο το παιχνίδι.

Στο 16΄ο Κουτσαηλίας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ΕΠΣΛ, ενώ ο Δριστέλας δύο λεπτά αργότερα έκανε το σκορ 0-3 με σουτ μετά από ατομική ενέργεια. Μετά από λάθος της λαρισαϊκής άμυνας ωστόσο η ΕΠΣΘ κατάφερε να μειώσει με τον Αλουσάι στο 24’. Όμως η συνέχεια ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων, αφού στο 34’ ο Μπιώτης έκανε το σκορ 1-4 κινούμενος από αριστερά και σουτάροντας για να νικήσει τον Ζεκόλι, ενώ ο ίδιος παίκτης μετά από συνεργασία με τον Καγκελάρη στο 39’ σκόραρε για το 1-5.

Στο δεύτερο μέρος και στο 63, η ΕΠΣΛ κέρδισε πέναλτι με τον Μπιώτη ν΄ ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Γκρίνια, και ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεσή του για να κάνει το σκορ 1-6. Στο 67’ πάλι ο Γκανάτσας έκανε ένα σουτ από μακρινή απόσταση και η μπάλα κατέληξε στην εστία της Μικτής Κ16 ΕΠΣΘ, για το τελικό 1-7.

Κ16 ΕΠΣΘ (Καλιακούδας): Ζεκόλι (43’ λτ Αλλντερβίσι), Θωμαΐδης, Γκρίνιας, Ιωακειμίδης (43’ Σιλέλης), Βαΐτσης, Αλουσάι (61’ Παλάσκας), Κύρκος, Κότουζας, Τουλγαρίδης, Δαρής (25’ Γκάγκας), Σπανός (25’ Μέρο)

Κ16 ΕΠΣΛ (Τσέτσιλας): Μουλτσιάς, Αρσένης, Καραμάνης, Γκανάτσας (72’ Δαούλας), Κουπατσιάρας (72’ Παπαδάκος), Τσιακμάκης, Καγκελάρης (46’ Σαΐτης), Κουτσαηλίας, Μπιώτης (64’ Νταφόπουλος), Δριστέλας (64’ Μέσσης), Δαλιός.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.