Ηττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό για τον ΝΠΣ Βόλος

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού ο ΝΠΣ Βόλος στη Λεωφόρο και έχασε με 3-0. Αυτή ήταν η πρώτη του φετινή ήττα της ομάδας του Κώστα Μπράτσου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SL1.

Στο 11’ ο Παλάσιος έκανε τη σέντρα, ο Κρούζλιακ έδιωξε, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σιέλη και στρώθηκε στον Τσέριν, που δεν είχε πρόβλημα να τελειώσει εύστοχα τη φάση για το 1-0 ένα ωραίο τσίμπημα της μπάλας από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 37ο λεπτό οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Μπερνάρ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιωαννίδης με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Σιαμπάνη, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε το εσωτερικό μέρος του δεξιού δοκαριού.

Ετσι έγινε το 2-0, ενώ με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Βέρμπιτς στο 74’ μετά από σέντρα του Κώτσιρα, έγινε το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει κυρίως να θυμάται από το παιχνίδι τη μεγάλη ευκαιρία στο 60’ με τον Μωραΐτη, που απέναντι από τον Μπρινιόλι νικήθηκε από τον Ιταλό τερματοφύλακα.

Ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ρέφερι Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, που ανέφερε: ««Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ».

Η ανακοίνωση βγήκε με αφορμή και τα όσα έγιναν στο 56’. Τότε ο Σένκεφελντ έδιωξε τη μπάλα στο κέντρο, ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ και στη συνέχεια έδειξε κίτρινη στον Ολλανδό που διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση αυτή. Αυτό εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και ο Διαμαντόπουλος έδειξε κόκκινη στους Παπαδημητρίου και Βλάχο που βρίσκονταν στον πάγκο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς):  Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (70’ Πάλμερ-Μπράουν), Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ (46’ Αράο), Τσέριν, Μπερνάρ (82’ Τζούρισιτς), Βέρμπιτς, Παλάσιος (46’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (58’ Σπόραρ)

ΝΠΣ BΟΛΟΣ (Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (67’ Κίτσος), Τσοκάνης (81’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς (46’ Μπαριέντος), Μαχαίρας (67’ Τάχατος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ (46’ Μωραΐτης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.