Kοτσαρίδης: «Μείναμε μόνοι μας, εμείς και ο κόσμος»

Ο Κώστας Κοτσαρίδης τόνισε στην κάμερα του Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα πως το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό στην ήττα της Νίκης από τον Αστέρα, ενώ ο συμπαίκτης του Αλέξανδρος Μουζακίτης τόνισε πως στην ομάδα του στοίχισε η εμπειρία.
Ο Κοτσαρίδης δήλωσε: “Προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό που δουλέψαμε στην προπόνηση. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο σε κάποιες στιγμές ήμασταν ανώτεροι από τον Αστέρα Τρίπολης, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεχτήκαμε γκολ σε λάθος στιγμή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-1 με την ευκαιρία του Μουζακίτη, δεν το πετύχαμε, φάγαμε δεύτερο τέρμα και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί από ατομικά λάθη τρώμε τα γκολ που τρώμε. Αν βάζαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ή ισοφαρίζαμε στο δεύτερο, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο Αστέρας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη”.
Στο τέλος, συμπλήρωσε: “Η ψυχολογία δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι, έχουμε μείνει μόνοι μας, εμείς και ο κόσμος και προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο βγει”
Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης τόνισε: “Μπορώ να πω ότι είναι μια πικρή ήττα γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανασταλτικά και με βάση την εμφάνιση, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Μας στοίχισε η απειρία και ότι δεν ήμασταν ουσιαστικοί σε κάποιες φάσεις, μας έλειψε η συγκέντρωση στην άμυνα. Συνεχίζουμε και πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Έχουμε την ποιότητα, απλώς πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας”. Για τη χαμένη ευκαιρία του στο 70ό λεπτό ανέφερε: “Ίσως φταίει η ψυχραιμία, θα μπορούσα να είχα πάρει και κοντρόλ για να τελειώσω καλύτερα τη φάση. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρατάμε την καλή εμφάνιση αλλά πρέπει να έχουμε στη συνέχεια την ουσία”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.