Κάλεσμα στους προπονητές του Τοπικού

Κάλεσμα στους προπονητές ομάδων της ΕΠΣΘ να δώσουν το παρών στα γραφεία του συνδέσμου την επόμενη Τρίτη κάνει με ανακοίνωσή του Σ.Π.Π. Μαγνησίας. Αναλυτικά:

«Ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Μαγνησίας καλεί τα μέλη του που έχουν αναλάβει προπονητές σε ομάδες Α’ και Β’ Τοπικής της Ε.Π.Σ.Θ. να παραβρεθούν στα γραφεία του συνδέσμου μας στο Αθλητικό Κέντρο Όλγα Βασδέκη την Τρίτη 13/9 /2016 και ώρα 20.00 για ενημέρωση και συζήτηση με θέμα “αντιμετώπιση της ύπαρξης των μη διπλωματούχων προπονητών στην τεχνική περιοχή”.

Ευκαιρία για όλους θα είναι να παραλάβουν και τη βεβαίωση για την τεχνική περιοχή που θα προσκομίσουν στην ΕΠΣΘ, για την έκδοση ταυτότητος πάγκου. Απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να μας προσκομίσουν είναι α) φωτοτυπία κάρτα τριετίας β) γνήσιο αντίγραφο συμβολαίου με τον σύλλογο τους, με σφραγίδα από τη ΔΟΥ.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τη συμμετοχή όλων των μελών μας, στην ενημέρωση της ΕΠΣΘ για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας, την Τετάρτη 14/9/2016 στις 20. 00 στα γραφεία της Ενώσεως».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.