ΔΕΠΑ

Κάλεσμα κάνει το Blue Club στον κόσμο της Νίκης να παραβρεθεί στους αγώνες της ομάδας πόλο το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ τονίζει ότι θα είναι δίπλα και στην ομάδα μπάσκετ, που δίνει εντός έδρας αγώνα με το Αγρίνιο. Αναλυτικά:

“Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα πόλο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας να παραβρεθεί το Σάββατο στις 18:00 στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας που θα γίνει στο κολυμβητήριο της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ και την Κυριακή στον ίδιο χώρο στις 10:00 και στις 17:00.

Να θυμίσουμε στον κόσμο της πόλης μας πως ο Βόλος έχει ομάδα στο πόλο και αυτή είναι η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και καμία άλλη, που ξεκινάει από το μηδέν και θα έχει την απόλυτη στήριξη των οργανωμένων οπαδών, καθώς την εφορία του τμήματος την έχει αναλάβει μέλος του συνδέσμου μας και πρώην αντιπρόεδρος μας και μέλος των Blue Angels όπως επίσης βοηθάμε με χορηγίες, το Blue Club στο μπλουζάκι αποστολής και οι Blue Angels στα σκουφάκια.

Την Κυριακή έχουμε και τον αγώνα μπάσκετ με το Αγρίνιο. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στο μπάσκετ, συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 19:30 καλούμε τα μέλη του συνδέσμου στα γραφεία μας για τη γενική συνέλευση, καθώς υπάρχουν σημαντικά θέματα και πρέπει να δώσουν όλοι το παρών. Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Βουρούκου που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή. Ο Θεός να τον αναπαύσει.

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”