Κάλεσμα του Θησέα στον κόσμο του να βρεθεί στο Βελεστίνο

Κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, κοντράρεται την Κυριακή (7/10) στις 16.00 ο Θησέας Αγριάς στο στάδιο του Βελεστίνου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου θα δώσει το πρώτο της ιστορικό ματς έδρας στην τρίτη κατηγορία εκτός Αγριάς, αφού στο δικό της γήπεδο θα μπει κατά πάσα πιθανότητα την 7η αγωνιστική, όταν δηλαδή θα είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας.

Η διοίκηση του Θησέα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της να βρεθεί στο Βελεστίνο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Παράλληλα, ευχαριστεί πολύ τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου και τη διοίκηση του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος για την εξυπηρέτηση που έκαναν, ώστε να αγωνιστούν για δύο παιχνίδια εκεί (το επόμενο έδρας είναι με τον Ολυμπιακό Βόλου).

Αγωνιστικά, ο Κοτζαθανάσης είναι αμφίβολος, αφού έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Θησέας θέλει να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα από τη Νίκη Βόλου με 5-0 στην πρεμιέρα και να κάνει μία καλή εμφάνιση, παίρνοντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, που από τη μεριά του ξεκίνησε επιτυχώς το πρωτάθλημα, κάμπτοντας την αντίσταση του Πιερικού με 1-0.

Να σημειωθεί ότι ο Θησέας προετοιμάστηκε για το παιχνίδι της Κυριακής στο βοηθητικό της Αγριάς, αλλά και στο πλαστικό της Αγίας Παρασκευής, καθώς δεν μπόρεσε να μπει στο γήπεδο των Λεχωνίων, εφόσον δε συναίνεσε η διοίκηση της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.