Κανονικά στην Basket League η KAE Λάρισα

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία συνεδρίασε σήμερα (24/07) φαίνεται πως έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης της απόφασής της για τη Λάρισα, μετά την επανεξέταση του φακέλου της, παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση.

Το πιο σημαντικό σκέλος, εξάλλου, ήταν να επανεξεταστεί η υπόθεση, κάτι που αρχικά έμοιαζε απίθανο, όμως τελικά συνέβη.  Έτσι, οι Θεσσαλοί αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά, την καινούρια σεζόν, στην Basket League.

Το λαρισινό συγκρότημα είχε κάνει αίτηση ανάκλησης της αρχικής απόφασης της ΕΑΑ, η οποία είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό της ομάδας από το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που σχετίζονταν με το μετοχικό κεφάλαιο, τη διοίκηση και τις οφειλές προς τρίτους, διαπιστώθηκε πως η ομάδα ήταν συνεπής προς τις οικονομικές υποχρεώσεις της, παρά τη λογιστική παρατυπία που υπήρχε στα αρχικά έγγραφα.

Από την πρώτη στιγμή ο Θόδωρος Ριζούλης και οι συνεργάτες του, άλλωστε, είχαν τονίσει πως τα χρήματα του μετοχικού κεφαλαίου είχαν κατατεθεί κανονικά στον ειδικό λογαριασμό, απλώς ένα λογιστικό λάθος είχε δημιουργήσει το πρόβλημα.

Το λάθος διορθώθηκε, τα χρήματα βρίσκονται εκεί που πρέπει να βρίσκονται και πλέον δεν συντρέχει λόγος αποβολής από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως διεμήνυσε και η ΕΑΑ.

larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.