Κατάγματα σε ζυγωματικό και μύτη ο Σκιαθίτης, συμπαρίσταται η Νίκη

Ο 20χρονος τερματοφύλακας της Στυλίδας, Γιώργος Σκιαθίτης, τραυματίστηκε την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα με τη Νίκη σοβαρά στο πρόσωπο στη φάση του πέναλτι που κερδίζει ο Ντινιωτάκης.

Σε συνομιλία που είχε το magnesiasports με τον πρόεδρο της Στυλίδας, Τάσο Πουρνάρα, μας ανέφερε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κατάγματα στη μύτη και ζυγωματικό, ενώ πρήστηκαν και τα δύο του μάτια και δεν μπορούσε να τα ανοίξει. Χαρακτήρισε μάλιστα το περιστατικό ως το πιο σοβαρό που έχει δει στο ποδόσφαιρο στα χρόνια που είναι στα γήπεδα. Να σημειωθεί ότι μετά το Νοσοκομείο του Βόλου ο Σκιαθίτης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας για τη νοσηλεία του.

Αυτό που έκανε αρνητική εντύπωση στον κ. Πουρνάρα είναι ότι ο διαιτητής Σουλίδης, τη στιγμή που ο νεαρός γκολκήπερ ουρλιάζει από τον πόνο και βρίσκεται στο φορείο, όπως καταγγέλλει στο Magnesiasports, πάει και του βγάζει κίτρινη κάρτα, γι’ αυτό και θα στείλει έγγραφή διαμαρτυρία στην ΚΕΔ. Επίσης, η Στυλίδα θα ζητήσει αποζημίωση του παίκτη από την ΕΠΟ από ταμείο που υπάρχει γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Πάντως, από τους ανθρώπους της Νίκης ο Τάσος Πουρνάρας δεν έχει παράπονο, αφού από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία, που έφυγε με ασθενοφόρο ο ποδοσφαιριστής από το Νοσοκομείο του Βόλου για το Πανεπιστημιακό, ήταν δίπλα στον παίκτη και ειδικά ο Παντελής Πρόγκνι.

Σε ανακοίνωση της Νίκης Βόλου αναφέρεται: “Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 εκφράζει τη συμπαράστασή της στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Στυλίδας Γιώργο Σκιαθίτη για τον τραυματισμό του. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.