Κλεισμένος θεωρείται από τη Νίκη ο Μπαλάφας, που έρχεται την Τρίτη στον Βόλο

Μία σπουδαία κίνηση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Νίκη Βόλου, που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος φτάνει την Τρίτη στον Βόλο, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, η οποία πολύ δύσκολα θα χαλάσει και θεωρείται κλεισμένη.

Ο Αρτινός υψηλόσωμος αμυντικός μέσος και στόπερ, που χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια, από τη στιγμή που μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 19 ετών από την Αναγέννηση Άρτας, με την οποία πρωτόπαιξε στη Γ’ Εθνική, έχει συμμετοχές μόνο στη Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα, συνολικά 190, με τον δικέφαλο του Βορρά, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Εργοτέλη, τη Βέροια και την Κέρκυρα.

Παράλληλα, είχε κι ένα διετές πέρασμα από την Ουκρανία με τη Χοβέρλα. Πέρσι δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα, ενώ φέτος έκανε προετοιμασία με τα Χανιά του Αλέκου Βοσνιάδη και είναι σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση.

Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις του 33χρονου Σωτήρη Μπαλάφα, που είναι και πολλές φορές διεθνής στα νιάτα του με την Εθνική Ελπίδων, είναι τέτοιες, που έστω και μετά από μία σεζόν αποχής, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι για τη Football League η παρουσία του θα είναι πολυτέλεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.