Κλήρωση την Παρασκευή για τη Γ’ Εθνική

Περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους Δήμητρα και Θησέας

Αφού η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής αναβλήθηκε, τώρα έρχεται να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, με τη διαδικασία να πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία της κλήρωσης θ’ αρχίσει στις 11:00 και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή θα γίνει χωρίς την παρουσία κοινού και εκπροσώπων των ΜΜΕ, λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19. Η κλήρωση θα καλυφθεί μέσω live streaming από το epo.gr.

Την ίδια ημέρα πάντως αναμένεται να γίνουν και περισσότερα στοιχεία γνωστά για τον διαχωρισμό των ομίλων, με τους Δήμητρα Ευξεινούπολης και Θησέα Αγριάς να περιμένουν να μάθουν ποιοι θα είναι τελικά οι αντίπαλοί τους. Τα τελευταία σενάρια πάντως αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες της Μαγνησίας θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τις υπόλοιπες θεσσαλικές, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν απέναντί τους και ομάδες της Ηπείρου όπως είναι ο Αχέρων Καναλακίου!

Βέβαια, λόγος για έναρξη του πρωταθλήματος δεν γίνεται στην ανακοίνωση για την κλήρωση από πλευράς ΕΠΟ, ωστόσο όλοι αναμένουν τις εξελίξεις και τις πιθανές ανακοινώσεις της ερχόμενης Παρασκευής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.