Κομπλέ ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει Στυλίδας

Ακόμη και ο Παπουτσογιαννόπουλος (φωτό), που ήταν κλινήρης λόγω πυρετού την Τετάρτη και την Πέμπτη, προπονήθηκε κανονικά σήμερα Παρασκευή. Έτσι, με δεδομένο ότι και ο Μάντζιος είχε μπει στο κανονικό πρόγραμμα από χθες και ότι ο Ρόκας επιστρέφει από τιμωρία, αυτό σημαίνει ότι ο Περικλής Αμανατίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει Στυλίδας, βλέποντας την ομάδα του να είναι κομπλέ για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, που θα γίνει στις 15.00 με διαιτητή τον Βλάχο από την Ανατολική Αττική.

Αυτό σίγουρα του δημιουργεί ένα ευχάριστο πονοκέφαλο και για την ενδεκάδα, αλλά ακόμη και για την 18αδα. Βέβαια, στους ερυθρόλευκους θέλουν να συνδυαστεί ένα νέο τρίποντο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Νίκη, και με τη μη τιμωρία τεσσάρων βασικών παικτών, που είναι στο όριο καρτών, των Οικονομόπουλου, Φλίγκου, Λώττα και Σκοπελίτη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου γνωρίζει το γήπεδο της Στυλίδας, αφού είχε παίξει εκεί φιλικό προετοιμασίας στις 15 Σεπτεμβρίου, στο οποίο είχε κερδίσει με 1-4, ενώ και στο ματς του πρώτου γύρου, που είχε γίνει στον Αλμυρό, το σκορ ήταν ευρύ και συγκεκριμένα 4-0 υπέρ της ομάδας του Περικλή Αμανατίδη. Ο 49χρονος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να είναι σοβαροί και να μη δώσουν δικαιώματα σε μία ομάδα που υπολείπεται αρκετά σε ποιότητα, ωστόσο θα είναι ενισχυμένη γι’ αυτό το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς (Βαρυπάτης, Μάγιος, Καββαδίας), ποινές (Αλ. Κουφιώτης, Τέγος) και μεταγραφές (ο Γάλλος Ζαν Ακασού, ο Βραζιλιάνος Ντάγκλας Αλμέιντα και οι Γάλλοι Ντύλαν και Τσάρλς Τάι). Απών θα είναι ο τιμωρημένος Κώστας Κουφιώτης.

Η Στυλίδα έχει μέχρι στιγμής τέσσερις ήττες στην έδρα της από τις άλλες τρεις ομάδες της Μαγνησίας και τα Σέλλανα κια βρίσκεται στη 12η θέση με 17 βαθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.