Κοιτάει την πρεμιέρα η Νίκη

Προσηλωμένοι στην προετοιμασία μένουν οι παίκτες της Νίκης Βόλου, καθώς όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει κανονικά στις 28 Μαρτίου, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, και παρά το γεγονός ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή.

Τα κρούσματα και οι θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού αυξάνονται και στη χώρα μας σε καθημερινή βάση, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν μπορώ να κάνουν και πολλά, πέρα από το να διατηρήσουν μία τυπική καθημερινότητα και να συνεχίζουν τις προπονήσεις, ενόψει της αναμέτρησης της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο το Αιγάλεω. Γενικότερα η προετοιμασία κυλά ομαλά, αν εξαιρέσει κάνεις τον τραυματισμό του Μπιτσάκου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση περίπου μήνα.

Σε καθημερινή βάση από κει και πέρα ο Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του ζητούν ολοένα και περισσότερα από τους παίκτες, ενώ σύντομα αναμένονται και οι επόμενες ανακοινώσεις, καθώς μετά τον Καραγκιόζη Πετράκης και Χουάν Ματέα παίρνουν σειρά όσον αφορά την επισημοποίηση της συνεργασίας τους με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Προς νέο διπλό

Από εκεί και πέρα, εφόσον όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα ξεκινά χωρίς οι ομάδες να έχουν τη δυνατότητα για να δώσουν φιλικά παιχνίδια, αν και ο Στάικος Βεργέτης θα ήθελε να δει τους παίκτες του δοκιμαζόμενους σε 2-3 αναμετρήσεις όπως είχε δηλώσει, τα διπλά μοιάζουν η μόνη διαθέσιμη λύση. Έτσι, στη σημερινή προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, πιθανότατα οι παίκτες θα δώσουν και πάλι οικογενειακό διπλό, προκειμένου να συνηθίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αγωνιστικές συνθήκες.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, προφανώς και δεν είναι τόσο γνωστός αφού και το Αιγάλεω μόνο φιλικά μπόρεσε να δώσει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, και από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός. Η προσπάθεια πάντως για… κατασκοπεία έχει γίνει από την πλευρά των μελών του τεχνικού επιτελείου της Νίκης, ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.