Κοντά στην μπασκετική επανενεργοποίηση ο Παναγιώτης Τσώλης

Για λογαριασμό του Ίωνα Βόλου

Μπορεί οι δημόσιες και επίσημες τοποθετήσεις του Παναγιώτη Τσώλη να έχουν περιοριστεί στον ελάχιστον βαθμό, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της μπασκετικής Νίκης Βόλου φαίνεται ότι παραμένει στις επάλξεις και μάλιστα δείχνει να θέλει να επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση!

Αυτή η θέληση δεν αφορά τη Νίκη Βόλου, αφού εκεί ο ρόλος του παραμένει επιτελικός, αλλά τον Ίωνα Βόλου! Ασφαλείς πληροφορίες φέρουν τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή να έχει ήδη μιλήσει με τον προπονητή του Ίωνα Στέλιο Τσαβέ, με τον οποίο συνδέεται και με κουμπαριά, καθώς και με τη διοίκηση της ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και έχουν συμφωνήσει ως παίκτης να ενισχύσει την προσπάθεια της βολιώτικης ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα. Βέβαια, ο Παναγιώτης Τσώλης θα πρέπει πρώτα ν’ αποδεσμευθεί από την… Ανόρθωση Βόλου.

Εκεί ήταν ο πιο πρόσφατος σταθμός στη μπασκετική πορεία του και το δελτίο του παραμένει ακόμη στον σύλλογο. Εφόσον μείνει ελεύθερος τότε θα ενισχύσει κανονικά τον Ίωνα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.