Κουφογεώργος: «Για να κερδίσει άνοδο η Νίκη, πρέπει να μπει σε άρμα»

Τολμηρή πρόταση από τον γενικό αρχηγό των κυανόλευκων

Ένας από τους ανθρώπους που πήραν τον λόγο στη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αποστόλης Κουφογεώργος, που τόνισε πως η συζήτηση πρέπει να γίνει με βάση τρεις άξονες: την εικόνα της ομάδας προς τα έξω και πώς θα μεγαλώσει, το αγωνιστικό και το γηπεδικό, με βάση το οποίο αναρωτήθηκε αν τα χρήματα που θα πάνε στο “Π. Μαγουλάς” θα ρίξουν το μπάτζετ της Νίκης για τη νέα σεζόν.

Για την εικόνα της ομάδας ανέφερε ότι συνεπάγεται και οργάνωση, η οποία πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και όποιος αναλαμβάνει ένα πόστο θα πρέπει να απολογείται για το έργο του.

Πρόσθεσε ότι πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 απαρτίζονται δέκα άτομα γύρω της, κάτι που απαιτεί οργάνωση και χρήμα.

Ακολούθως επεσήμανε ότι το μπάτζετ και τον στόχο της ομάδας για τη νέα περίοδο πρέπει να τα πει ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου και πως αν στόχος είναι άνοδος, η Νίκη πρέπει να μπει σε ένα άρμα. «Η άνοδος θέλει και άρμα. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μη γελιόμαστε. Αν δεν μπούμε σε άρμα, μπορούμε να είμαστε δεύτεροι, τρίτοι, τέταρτοι ή να κινδυνεύσουμε. Αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. Αλέξης Παπακωνσταντίνου) του χρόνου μπορεί να μας πει ότι στέγνωσε και δεν μπορεί να ξαναβάλει ενάμισι εκατομμύριο ευρώ. Εγώ προσωπικά προτείνω να μπούμε σε άρμα. Μας αρέσει δεν μας αρέσει το ποδόσφαιρο είναι αυτό, θα πρέπει να το καταλάβετε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουφογεώργος.

Τέλος, υπογράμμισε ότι και ο ίδιος έλεγε φέτος και πέρσι ότι η Νίκη μπορούσε να πάει για πρωτάθλημα και πως ο στόχος δεν επετεύχθη, αλλά για του χρόνου πρέπει να γίνουν και κάποιες κινήσεις εξωαγωνιστικές και συνεργασίες με κάποιες ομάδες, για να τεθεί ως στόχος το πρωτάθλημα.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.