Κουτσιανικούλης: «Όλα ανοιχτά για του χρόνου»

Όλα ανοιχτά είναι για την ομάδα που θα αγωνίζεται του χρόνου, όπως σημείωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, με τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό να αποτελεί βασικό παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα χρονιά.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πανδημία και στην καραντίνα, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Metropolis). «Κόπηκαν μαχαίρι όλα. Το κενό δεν καλύπτεται, κακά τα ψέματα, προσπαθούμε με κάποιες προπονήσεις να κρατηθούμε σε ρυθμό. Κάποια γήπεδα ήταν ανοιχτά και κάναμε κάποιες ατομικές προπονήσεις. Τώρα άνοιξαν τα γυμναστήρια και μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς. Αρχές Μαρτίου ήταν τελευταία φορά που παίξαμε ματς» δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Οι παίκτες δεν είχαν αποχή μόνο από αγώνες, αλλά και από προπονήσεις. Όσο και να κάνεις προπόνηση δύο μήνες, αν εξαιρέσεις κάποιους που είχαν διάδρομο και δούλευαν στο αερόβιο, το κενό δεν καλύπτεται».

Για την ομάδα που θα αγωνίζεται του χρόνου σημείωσε: «Αυτή την στιγμή είναι όλα ανοιχτά. Δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει αναδιάρθρωση και όλες οι ομάδες είναι κολλημένες. Οι ομάδες δεν ξέρουν ακόμη σε ποια κατηγορία θα βρίσκονται για να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Θα παίζω όσο μπορώ. Νιώθω ότι αγωνίζομαι άπειρα χρόνια. Το σώμα μου, πάντως, βοηθάει για να παίζω αρκετό καιρό ακόμη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.