Κρούση του Ολυμπιακού Βόλου στον Κώστα Σκούπρα

Ο Κώστας Σκούπρας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
Κινείται για τα... δύσκολα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός Βόλου

Μία δύσκολη μεταγραφική εξίσωση θέλει να λύσει ο Ολυμπιακός Βόλου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Μagnesiasports» αφού στο «ερυθρόλευκο» στόχαστρο έχει μπει ο έμπειρος Κώστας Σκούπρας, με «γεμάτες» χρονιές στη Super League 2.

O 35χρονος Σκούπρας που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά άμυνας αλλά και κέντρου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Τύρναβο 2005, ΑΕΛ, ΑΟ Τρίκαλα και Απόλλωνα Λάρισας, ενώ την τελευταία χρονιά αποτέλεσε τόσο μέλος του Πανναξιακού όσο και της Ελλάδας Σύρου, ενώ έχει επαγγελματικές δραστηριότητες παράλληλα στο νησί της Νάξου. Βέβαια, εξ ορισμού και για διάφορους λόγους πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό Βόλου, αν και η κρούση της «ερυθρόλευκης» διοίκησης έχει γίνει. Άλλωστε, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Κυριάκος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη, έχοντας συνυπάρξει μαζί του στον Απόλλωνα Λάρισας, όντας συμπαίκτες.

Πάντως οι κινήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου το τελευταίο χρονικό διάστημα στο μεταγραφικό πεδίο δημιουργούν αισιοδοξία για το δυναμικό της νέας χρονιάς, αλλά και για τις δυνατότητες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Από την άλλη, με τον Τάσο Κυριάκο στη θέση του γενικού αρχηγού υπάρχει και μεγαλύτερη ευχέρεια για επαφές και κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο του γειτονικού νομού Λάρισας.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της δεξιάς πλευράς του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ανάλογες κινήσεις αναμένονται και για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά την επίθεση, το όνομα του 28χρονου επιθετικού Απόστολου Γαρυφαλόπουλου, που έχει υπάρξει στο παρελθόν μέλος τόσο της Νίκης Βόλου όσο και του ΓΣ Αλμυρού, φαίνεται ότι βρίσκεται στη λίστα του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, με τον παίκτη τα τελευταία χρόνια ν’ αγωνίζεται στον Φαλανιακό και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.