ΛΕΦΑΚ και Ultras Gate 3: «Να ενθαρρύνουμε τους παίχτες μας πριν την αναχώρηση τους για Βόλο»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι οργανωμένοι της Αναγέννησης Καρδίτσας θέλουν να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας τους, γι’ αυτό και θα δώσουν το παρών στο προπονητικό κέντρο του Σταυρού αύριο Σάββατο (29/11) πριν την αναχώρηση της αποστολής για τον Βόλο ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τη Νίκη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος ΛΕΦΑΚ «Κανάρια»:

«Νίκη Βόλου-ΑΣΑ Κυριακή στις 2

Γειτονικό ντέρμπι την Κυριακή με την ομαδάρα μας να είναι πανέτοιμη να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο.

Τα λόγια είναι περιττά, πιστεύουμε στους παιχταράδες μας και θέλουμε να τα δώσουν όλα για όλα για τη νίκη, παίζοντας με ψυχή.

Όλοι αύριο Σάββατο στις 2:30 στο προπονητικό του Σταύρου να ενθαρρύνουμε τους παίχτες μας πριν την αναχώρηση τους για Βόλο».

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Ultras Gate 3: “Σάββατο στις 14:30 όλοι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Σταυρό για να εμψυχώσουμε τους παικταράδες πριν το ματς με τη Νίκη Βόλου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.