Λευκός καπνός για τη Δήμητρα με νέα διοίκηση σε τοπικό πρωτάθλημα

ο Αντώνης Μηλιώνης
Όπως μαρτυρά ανάρτηση του πρώην προέδρου Αντώνη Μηλιώνη στα social media

Ανακοίνωση μπορεί να μην εκδόθηκε, αλλά έστω και με μία ανάρτηση του πρώην προέδρου της Δήμητρας, Αντώνη Μηλιώνη, φαίνεται ότι προκύπτει… λευκός καπνός για την ομάδα της Ευξεινούπολης (όσο επίσημο μπορεί να είναι αυτό), που ετοιμάζεται να πάρει μέρος στη Γ’ ΕΠΣΘ.

Με κείμενό του λοιπόν στα social media, o κ. Μηλιώνης αναφέρει ότι ο ίδιος και μία ομάδα ατόμων ετοιμάζονται ν’ αναλάβουν τη Δήμητρα, έστω και αν οι δυσκολίες είναι μεγάλες, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη απ’ όλες τις πλευρές. Υπενθυμίζεται ότι οι τελευταίες γενικές συνελεύσεις ήταν άκαρπες, και οι «πράσινοι» όδευαν προς αδιέξοδο, με το σχήμα Μηλιώνη-Παπαγιάννη να αναλαμβάνει να τους βγάλει από αυτό, αλλά όχι με τα βαρίδια της Γ’ Εθνικής, φτάνοντας όπως φαίνεται στη Γ’ ΕΠΣΘ…

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Mετά τη δύσκολη κατάσταση που έχει έλθει η ομάδα μας, με τον κίνδυνο να μην κατέβει στους αγωνιστικούς χώρους, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στην ιστορία της, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία και την προσπάθεια της συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα. Η προσπάθεια αυτή θα έχει βάση τον Ερασιτεχνισμό και την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, ζητάμε την αρωγή όλων παλαιών παραγόντων, τοπικών φορέων, τοπικών ποδοσφαιριστών και φίλων της ομάδας. Η αρχή θα γίνει από τη γενική συνέλευση και τις εκλογές της Παρασκευής 15/7/22. Ας είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια.

Παπαγιάννης Μηνάς, Αντωνιάδης Γιώργος, Γεωργίου Γιάννης, Γκίκας Βασίλης, Καρατζιάς Δημήτρης, Μηλιώνης, Παυλίδης Δημήτρης».

Η Γενική συνέλευση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15/07 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης, στις 16:30 και οι εκλογές από τις 17:00 έως και τις 20:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.