Μαγνησία με… μπριτζ στο Μητρώο της ΓΓΑ

Μία ακόμη εγγραφή συλλόγου

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαγνησίας Μπριτζ Αργώ ακολούθησε τη διαδικασία που προβλέπει η σχετική νομοθεσία, και πλέον κι αυτός συμπεριλαμβάνεται στα σωματεία με επικαιροποιημένα στοιχεία στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ήδη από το πρωί της Τρίτης 18/10.

Έτσι, στη σχετική λίστα βρίσκονται πλέον 108 συνολικά σωματεία και σύλλογοι στην ηπειρωτική Μαγνησία, από τα οποία 89 στο Μητρώο για το 2022, είτε με επικαιροποίηση των στοιχείων τους ή με νέα εγγραφή.  Στις Σποράδες πάλι, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, πέντε στα έξι σωματεία συμπεριλαμβάνονται στη λίστα αυτών με επικαιροποιημένα στοιχεία.

Όσον αφορά επιπλέον αριθμητικά στοιχεία, 344 σωματεία στη Θεσσαλία έχουν ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία για το Μητρώο αλλά 101 ακόμη όχι. 110 έχουν εγγραφεί από τη Λάρισα, 83 από την Καρδίτσα, και μόλις 57θ από τα Τρίκαλα.

Στον όμορο της Μαγνησίας Νομό Φθιώτιδας μόλις 14 δεν έχουν ολοκληρώσει την προβλεπόμενη διαδικασία, τη στιγμή που άλλα 91 είναι σε ετοιμότητα να πάρουν μέρος στις διοργανώσεις και στα πρωταθλήματα που τους αντιστοιχούν.

Συνολικά στην Ελλάδα έχουν επικαιροποιήσει 4743 σύλλογοι τα στοιχεία τους για το τρέχον έτος, ή έχουν εγγραφεί πρώτη φορά, ενώ απομένουν 1114…

Όπως είναι γνωστό τέλος μία τελευταία, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ολιγοήμερη παράταση, μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, προκειμένου να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στο Μητρώο.

Τα σωματεία που θα προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, ακόμη κι αν δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις διοργανώσεις των Ομοσπονδιών ή των Ενώσεών τους (εκτός αυτών που παρέχουν μοριοδότηση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) και θα έχουν δικαίωμα χρήσης δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν σε εποπτευόμενα από το Υφυπουργείο ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ και σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.