Malavetas: «Δίπλα στην ομάδα, δίπλα στους πλημμυροπαθείς»

Σε συγκέντρωση αγαθών στην επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου τη Δευτέρα (18/9)  στο ΕΑΚ καλούν οι Malavetas, που ζητούν επίσης από τον κόσμο της ομάδας να σταθεί δίπλα στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους: «Τη Δευτέρα 18/9 στις 19:00 η ομάδα πραγματοποιεί την πρώτη επίσημη προπόνηση στο σπίτι μας το ΕΑΚ στην πρώτη της συμμετοχή (και ελπίζουμε τελευταία) στην Α’ Τοπική κατηγορία.

Αυτές τις δύσκολες ώρες αυτό που προέχει είναι η συγκέντρωση αγαθών για τους ανθρώπους όλης της Θεσσαλίας που υποφέρουν λόγω των πρόσφατων πλημμυρών. Καλούμε όλον τον κόσμο της ομάδας να δείξει πάνω απ’ όλα την αλληλεγγύη του, συνεισφέροντας με ό,τι μπορεί στην ανακούφιση των πλημμυροπαθών, και να στηρίξει παράλληλα τη νέα προσπάθεια που κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα, για να φτάσει εκεί που πραγματικά ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Συλλογή συσκευασμένων τροφίμων, φαρμάκων, ειδών πρώτης ανάγκης, όπως υποδήματα, ρούχα, κουβέρτες, sleeping bags, είδη για βρέφη, όπως τροφές, πάνες και γάλατα, ασβέστη και υλικά εργασιών, όπως σκαπτικά είδη και είδη αγροτικών εργασιών.

Όλοι δίπλα στην ομάδα στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας της.

Όλοι δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.