Μαρτίνς: Πρόκριση με τον κόσμο μας

Την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν και θα προκριθεί στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το 0-0 στην «Ντουσάν Αρένα» το βράδυ της Τρίτης (23/07).

Μιλώντας στο κανάλι στο «Olympiacos TV», ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπιασε την απόδοση που θα έπρεπε, παρόλα αυτά έμεινε όρθια και πήρε το αποτέλεσμα που της επιτρέπει να αισιοδοξεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του κόσμου, που κατά τη γνώμη του θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη την προσεχή Τρίτη (30/07), έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τον πρώτο εφετινό της στόχο.

«Προσπαθήσαμε πολύ και στα 90 λεπτά απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση αυτή που θα μας έδινε τη νίκη, όμως το να κερδίσεις εκτός έδρας σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν είναι εύκολο, επομένως το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Έχουμε ακόμη 90 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη, στο δικό μας γήπεδο, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να το πετύχουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν εδώ για να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το ίδιο δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Όμως, με τους φιλάθλους στο πλευρό μας θα έχουμε μία παραπάνω ώθηση, μία παραπάνω βοήθεια, για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.