Ματβέεφ: Θα πάρουμε ρίσκο προσπαθώντας για την ανατροπή

Το 0-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν αφήνει μεγάλο περιθώριο αισιοδοξίας, όμως ο τεχνικός της Κράσνονταρ, Σεργκέι Ματβέεφ, ελπίζει ότι αν η ομάδα του σταθεί όπως πρέπει κι έχει λίγη τύχη, μπορεί να κυνηγήσει το θαύμα της πρόκρισης εις βάρος του Ολυμπιακού.

«Για εμάς, το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που δεν είναι αδιάφορη, αλλά μια ομάδα που θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της» υπογράμμισε ο Ματβέεφ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, που προηγείται του αγώνα.

«Αν εμφανιστούμε έτσι, τότε όλα είναι πιθανά. Θα πρέπει να έχουμε και τύχη, όμως με τη βοήθεια του κόσμου θα το προσπαθήσουμε» πρόσθεσε, ενόψει της αυριανής συνάντησης (27/8, 22:00) στη ρωσική πόλη.

Στην αναφορά του για τον Ολυμπιακό, σχολίασε ότι «το πιθανότερο είναι πως θα παίξει κλειστά κι επομένως δεν θα είναι εύκολο να διασπάσουμε την άμυνά του. Πιστεύω πως θα επιλέξει τις αντεπιθέσεις κι εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσεκτικοί».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Μετά το 0-4 του πρώτου αγώνα, επιβάλλεται να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Θα το κάνουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Είμαστε έτοιμοι για το θαύμα».

Από τους ποδοσφαιριστές της Κράσνονταρ στη συνέντευξη παρέστη ο διεθνής επιθετικός Σάπι Σουλεϊμάνοφ, που στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του, δήλωσε ότι «τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Έχουμε δει πολλές μεγάλες ανατροπές από ομάδες. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να μπορούμε να πούμε ότι κάναμε το παν για να κερδίσουμε».

Και συμπλήρωσε: «Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη και βγήκαμε αλόγιστα στην επίθεση, παρότι ξέραμε πως υπάρχει και ρεβάνς. Προσωπικά δεν νιώθω πίεση. Πάντα περιμένω τις κατάλληλες ευκαιρίες σε κάθε ματς και θα είμαι έτοιμος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.